
Η Bonduelle παρουσιάζει μια νέα, πρωτοποριακή μέθοδο κατάψυξης των λαχανικών! Φρεσκοκομμένα λαχανικά άριστης ποιότητας περνούν από τον ατμό στους 100° C πριν καταψυχθούν, κάτι που τους επιτρέπει να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα, το χρώμα, τη γεύση και τις βιταμίνες τους και να μαγειρεύονται εύκολα, μόλις σε 3 λεπτά, στο τηγάνι,στην κατσαρόλα ή το φούρνο μικροκυμάτων!
Γνωρίστε σήμερα τη μοναδική σειρά λαχανικών μαγειρεμένων στον ατμό πριν την κατάψυξη: αρακάς έξτρα φίνος, πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα και 3 ανάμικτα λαχανικά, θα κάνουν τη μαγειρική σας πιο εύκολη και θα απογειώσουν τη γεύση στα καθημερινά σας πιάτα!
Γνωρίζετε ότι…
- Περνώντας τα λαχανικά από τον ατμό πριν την κατάψυξη, σε αντίθεση με τις κλασικές μεθόδους, μας επιτρέπει να διατηρήσουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά, το χρώμα και τη γεύση τους;
- Στις παραδοσιακές συνταγές μπορείτε να τοποθετήσετε τα λαχανικά στην κατσαρόλα στο τέλος χρόνου μαγειρέματος αφού μαγειρεύονται πολύ πιο γρήγορα;
- O ατμός μαλακώνει τις ίνες των λαχανικών και τα κάνει πιο εύπεπτα;
- H μέθοδος vapeur είναι παγκόσμια πατέντα της Bonduelle για να σας εξασφαλίσει ανώτερης ποιότητας λαχανικά;
Ακόμη κι όταν πρέπει να μαγειρέψετε γρήγορα… μπορείτε να απολαύσετε ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα χάρη στα λαχανικά με τη μέθοδο του ατμού πριν την κατάψυξη! Ανακαλύψτε τα στην κατάψυξη των supermarkets!