Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Απρόσμενα γευστικά και θρεπτικά, μαγειρεμένα στον ατμό πριν την κατάψυξη!

Η Bonduelle παρουσιάζει μια νέα, πρωτοποριακή μέθοδο κατάψυξης των λαχανικών! Φρεσκοκομμένα λαχανικά άριστης ποιότητας περνούν από τον ατμό στους 100° C πριν καταψυχθούν, κάτι που τους επιτρέπει να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα, το χρώμα, τη γεύση και τις βιταμίνες τους και να μαγειρεύονται εύκολα, μόλις σε 3 λεπτά, στο τηγάνι,στην κατσαρόλα ή το φούρνο μικροκυμάτων! 

Γνωρίστε σήμερα τη μοναδική σειρά λαχανικών μαγειρεμένων στον ατμό πριν την κατάψυξη: αρακάς έξτρα φίνος, πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα και 3 ανάμικτα λαχανικά, θα κάνουν τη μαγειρική σας πιο εύκολη και θα απογειώσουν τη γεύση στα καθημερινά σας πιάτα!

Γνωρίζετε ότι…

  • Περνώντας τα λαχανικά από τον ατμό πριν την κατάψυξη, σε αντίθεση με τις κλασικές μεθόδους, μας επιτρέπει να διατηρήσουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά, το χρώμα και τη γεύση τους;
  • Στις παραδοσιακές συνταγές μπορείτε να τοποθετήσετε τα λαχανικά στην κατσαρόλα στο τέλος χρόνου μαγειρέματος αφού μαγειρεύονται πολύ πιο γρήγορα;
  • O ατμός μαλακώνει τις ίνες των λαχανικών και τα κάνει πιο εύπεπτα;
  • H μέθοδος vapeur είναι παγκόσμια πατέντα της Bonduelle για να σας εξασφαλίσει ανώτερης ποιότητας λαχανικά;

Ακόμη κι όταν πρέπει να μαγειρέψετε γρήγορα… μπορείτε να απολαύσετε ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα χάρη στα λαχανικά με τη μέθοδο του ατμού πριν την κατάψυξη! Ανακαλύψτε τα στην κατάψυξη των supermarkets!


Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Σουφλέ με πουρέ λαχανικών και σαλάμι αέρος
ΛΑΧΑΝΙSTAS Σουφλέ με πουρέ λαχανικών και σαλάμι αέρος

Ένας γευστικός πειρασμός, από τον Βασίλη Καλλίδη!

2 άτομα πάνω από 45' Μέτρια Δυσκολία
ΛΑΧΑΝΙSTAS Κέικ σπανάκι με φέτα
ΛΑΧΑΝΙSTAS Κέικ σπανάκι με φέτα

Ένα κέικ αλλιώτικο από τ ‘άλλα!

4 άτομα πάνω από 45' Μέτρια Δυσκολία
Μανιταρόσουπα με λευκό κρασί
Μανιταρόσουπα με λευκό κρασί

Βελούδινη σούπα με πλούσια υφή

4 άτομα πάνω από 45' Πρόκληση
Φιλέτο σολομού με Gold καλαμπόκι με τσίλι σαλάτα
Φιλέτο σολομού με Gold καλαμπόκι με τσίλι σαλάτα

Ένας υπέροχος συνδυασμός

4 άτομα 30-45' Πρόκληση
Απρόσμενα γευστικά και θρεπτικά, μαγειρεμένα στον ατμό πριν την κατάψυξη!

Η Bonduelle παρουσιάζει μια νέα, πρωτοποριακή μέθοδο κατάψυξης των λαχανικών! Φρεσκοκομμένα λαχανικά άριστης ποιότητας περνούν από τον ατμό στους 100° C πριν καταψυχθούν, κάτι που τους επιτρέπει να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα, το χρώμα, τη γεύση και τις βιταμίνες τους και να μαγειρεύονται εύκολα, μόλις σε 3 λεπτά, στο τηγάνι,στην κατσαρόλα ή το φούρνο μικροκυμάτων! 

Γνωρίστε σήμερα τη μοναδική σειρά λαχανικών μαγειρεμένων στον ατμό πριν την κατάψυξη: αρακάς έξτρα φίνος, πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα και 3 ανάμικτα λαχανικά, θα κάνουν τη μαγειρική σας πιο εύκολη και θα απογειώσουν τη γεύση στα καθημερινά σας πιάτα!

Γνωρίζετε ότι…

  • Περνώντας τα λαχανικά από τον ατμό πριν την κατάψυξη, σε αντίθεση με τις κλασικές μεθόδους, μας επιτρέπει να διατηρήσουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά, το χρώμα και τη γεύση τους;
  • Στις παραδοσιακές συνταγές μπορείτε να τοποθετήσετε τα λαχανικά στην κατσαρόλα στο τέλος χρόνου μαγειρέματος αφού μαγειρεύονται πολύ πιο γρήγορα;
  • O ατμός μαλακώνει τις ίνες των λαχανικών και τα κάνει πιο εύπεπτα;
  • H μέθοδος vapeur είναι παγκόσμια πατέντα της Bonduelle για να σας εξασφαλίσει ανώτερης ποιότητας λαχανικά;

Ακόμη κι όταν πρέπει να μαγειρέψετε γρήγορα… μπορείτε να απολαύσετε ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα χάρη στα λαχανικά με τη μέθοδο του ατμού πριν την κατάψυξη! Ανακαλύψτε τα στην κατάψυξη των supermarkets!

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description