Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

Απρόσμενα γευστικά και θρεπτικά, μαγειρεμένα στον ατμό πριν την κατάψυξη!

Η Bonduelle παρουσιάζει μια νέα, πρωτοποριακή μέθοδο κατάψυξης των λαχανικών! Φρεσκοκομμένα λαχανικά άριστης ποιότητας περνούν από τον ατμό στους 100° C πριν καταψυχθούν, κάτι που τους επιτρέπει να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα, το χρώμα, τη γεύση και τις βιταμίνες τους και να μαγειρεύονται εύκολα, μόλις σε 3 λεπτά, στο τηγάνι,στην κατσαρόλα ή το φούρνο μικροκυμάτων! 

Γνωρίστε σήμερα τη μοναδική σειρά λαχανικών μαγειρεμένων στον ατμό πριν την κατάψυξη: αρακάς έξτρα φίνος, πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα και 3 ανάμικτα λαχανικά, θα κάνουν τη μαγειρική σας πιο εύκολη και θα απογειώσουν τη γεύση στα καθημερινά σας πιάτα!

Γνωρίζετε ότι…

  • Περνώντας τα λαχανικά από τον ατμό πριν την κατάψυξη, σε αντίθεση με τις κλασικές μεθόδους, μας επιτρέπει να διατηρήσουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά, το χρώμα και τη γεύση τους;
  • Στις παραδοσιακές συνταγές μπορείτε να τοποθετήσετε τα λαχανικά στην κατσαρόλα στο τέλος χρόνου μαγειρέματος αφού μαγειρεύονται πολύ πιο γρήγορα;
  • O ατμός μαλακώνει τις ίνες των λαχανικών και τα κάνει πιο εύπεπτα;
  • H μέθοδος vapeur είναι παγκόσμια πατέντα της Bonduelle για να σας εξασφαλίσει ανώτερης ποιότητας λαχανικά;

Ακόμη κι όταν πρέπει να μαγειρέψετε γρήγορα… μπορείτε να απολαύσετε ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα χάρη στα λαχανικά με τη μέθοδο του ατμού πριν την κατάψυξη! Ανακαλύψτε τα στην κατάψυξη των supermarkets!


Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Σαλάτα καλαμπόκι με ξυνομυζήθρα

ΛΑΧΑΝΙSTAS Σαλάτα καλαμπόκι με ξυνομυζήθρα

Δροσερή και ελαφριά πρόταση

4 άτομα 15-30' Εύκολη
ΛΑΧΑΝΙSTAS Μπουκίτσες ομελέτας με καλαμπόκι και αρακά

ΛΑΧΑΝΙSTAS Μπουκίτσες ομελέτας με καλαμπόκι και αρακά

Μια υπέροχη γεύση!

6 άτομα 30-45' Εύκολη
Ψητές πατάτες γεμιστές με σπανάκι και βότανα.

Ψητές πατάτες γεμιστές με σπανάκι και βότανα.

Μια πατάτα γεμάτη…απόλαυση!

6 άτομα πάνω από 45' Μέτρια Δυσκολία
Πράσινα φασόλια με ντοματίνια και παρμεζάνα

Πράσινα φασόλια με ντοματίνια και παρμεζάνα

Όταν τα φασολάκια γίνονται…σαλάτα!

4 άτομα 15-30' Εύκολη
Απρόσμενα γευστικά και θρεπτικά, μαγειρεμένα στον ατμό πριν την κατάψυξη!

Η Bonduelle παρουσιάζει μια νέα, πρωτοποριακή μέθοδο κατάψυξης των λαχανικών! Φρεσκοκομμένα λαχανικά άριστης ποιότητας περνούν από τον ατμό στους 100° C πριν καταψυχθούν, κάτι που τους επιτρέπει να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα, το χρώμα, τη γεύση και τις βιταμίνες τους και να μαγειρεύονται εύκολα, μόλις σε 3 λεπτά, στο τηγάνι,στην κατσαρόλα ή το φούρνο μικροκυμάτων! 

Γνωρίστε σήμερα τη μοναδική σειρά λαχανικών μαγειρεμένων στον ατμό πριν την κατάψυξη: αρακάς έξτρα φίνος, πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα και 3 ανάμικτα λαχανικά, θα κάνουν τη μαγειρική σας πιο εύκολη και θα απογειώσουν τη γεύση στα καθημερινά σας πιάτα!

Γνωρίζετε ότι…

  • Περνώντας τα λαχανικά από τον ατμό πριν την κατάψυξη, σε αντίθεση με τις κλασικές μεθόδους, μας επιτρέπει να διατηρήσουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά, το χρώμα και τη γεύση τους;
  • Στις παραδοσιακές συνταγές μπορείτε να τοποθετήσετε τα λαχανικά στην κατσαρόλα στο τέλος χρόνου μαγειρέματος αφού μαγειρεύονται πολύ πιο γρήγορα;
  • O ατμός μαλακώνει τις ίνες των λαχανικών και τα κάνει πιο εύπεπτα;
  • H μέθοδος vapeur είναι παγκόσμια πατέντα της Bonduelle για να σας εξασφαλίσει ανώτερης ποιότητας λαχανικά;

Ακόμη κι όταν πρέπει να μαγειρέψετε γρήγορα… μπορείτε να απολαύσετε ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα χάρη στα λαχανικά με τη μέθοδο του ατμού πριν την κατάψυξη! Ανακαλύψτε τα στην κατάψυξη των supermarkets!