1. >Selida menu
  2. >Το ιδανικό γιορτινό τραπέζι με την οικογένεια

Πώς να ετοιμάσετε το ιδανικό οικογενειακό γιορτινό τραπέζι στο σπίτι; Σίγουρα, με διακόσμηση, κάτι ιδιαίτερο για το γιορτινό μενού, περισσότερο χρόνο μαζί και δώρα! Όλα αυτά, μαζί με την ευωδία από σπιτικά φαγητά!

Ακολουθεί μια γρήγορη λίστα με τα πράγματα που είναι απαραίτητα για κάθε εορταστική περίοδο, σχετικά με το τραπέζι και το εορταστικό μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, τα οποία χρειάζεται να θυμάστε, καθώς και κάποια μαγειρικά tips.

Το χρονοδιάγραμμα. Σχεδιάστε καλά τον χρόνο που απαιτείται για την προετοιμασία: για το μαγείρεμα και το σερβίρισμα του φαγητού, ώστε να είναι ζεστό, φρέσκο και εύγευστο.

Το μενού. Έχετε τουλάχιστον τρία πιάτα. Εξετάστε το μενού εκ των προτέρων, καταγράψτε όλα τα συστατικά που χρειάζεστε, συγκεντρώστε τα και σχεδιάστε το με σύνεση. Φυσικά συμπεριλάβετε παραδοσιακά αγαπημένα πιάτα που αρέσουν στην οικογένεια, αλλά και κάτι νέο, ασυνήθιστο και πειραματικό για να τους εκπλήξετε όλους!

Το τραπεζομάντιλο. Επιλέξτε ένα λευκό ή ένα μονόχρωμο. Αυτό είναι πιο βολικό και θα κάνει εύκολα τα όμορφα και καλά παρουσιαζόμενα φαγητά να ξεχωρίζουν.

Τα επιτραπέζια σκεύη. Εάν η περίσταση είναι πραγματικά ξεχωριστή - μην σερβίρετε το φαγητό στα καθημερινά σας πιάτα, αλλά επιλέξτε κάτι πιο ιδιαίτερο. Αυτό δημιουργεί επίσης μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Οι χαρτοπετσέτες και τα αξεσουάρ. Είναι ακριβώς οι χαρτοπετσέτες και τα αξεσουάρ, όπως ένα βάζο με λουλούδια, μια αλατιέρα και κεριά στο τραπέζι, τα οποία δημιουργούν μια γιορτινή διάθεση και προσθέτουν χρώμα στον εορτασμό. Επιλέξτε τα, ανάλογα με την εποχή, το θέμα, το μενού και βέβαια το δικό σας γούστο.

Τοποθετήστε τα τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την έναρξη, για να ξεκουραστείτε και να μπορείτε να απολαύσετε τις γιορτές!

Η γιορτή. Σερβίρετε τα πάντα με ένα χαμόγελο και με υψηλό ηθικό! Η λήψη φωτογραφίας στο πλήρες τραπέζι είναι απαραίτητη! Ας είναι οι γιορτές σας πραγματικά αξέχαστες!

Ανακαλύψτε όλες τις Bonduelle συνταγές που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας στο γιορτινό τραπέζι και πάρτε έμπνευση για μοναδικές στιγμές.