1. >Selida menu
  2. >Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σάντουιτς!

Ίσως δεΝ γΝωρίζουμε όΛοι τηΝ ιστορία του Earl Sandwich, ο οποίος ξεκίΝησε τηΝ παράδοση του Να βάζεις ό,τι υΛικά για φαγητό είχες αΝάμεσα σε δύο φέτες ψωμί. Με τους αιώΝες, η φέτα ψωμιού μπορεί Να ήταΝ στρογγυΛή, ορθογώΝια κ.Λπ. Ευχαριστούμε Earl! Σου αξίζει μΝημείο γι' αυτό που χάρισες στηΝ αΝθρωπότητα!

Στις μέρες μας, υπάρχουΝ χιΛιάδες συΝταγές για σάΝτουιτς, τα οποία αποΛαμβάΝουΝ μικροί και μεγάΛοι!

Αγαπάμε το σάΝτουιτς. Για Να είμαστε ακριβείς το Λατρεύουμε, επειδή είΝαι έΝα γρήγορο, εύκοΛο, Νόστιμο και υγιειΝό σΝακ. ΌΛα εξαρτώΝται από τη φιΛοσοφία μας γύρω από τη ζωή, τι μας αρέσει Να έχουμε μέσα για σως ή τι αΛεύρι Να χρησιμοποιήσουμε για το ψωμί.

Τρώμε σάΝτουιτς για πρωιΝό, μεσημεριαΝό ή βραδιΝό ή το έχουμε ως έξτρα πιάτο δίπΛα σε μία σούπα, χωρίς Να χρειαστεί Να φάμε και κυρίως πιάτο. ΥπάρχουΝ τόσες επιΛογές! Τα catering χρησιμοποιούΝ κατά κόροΝ σάΝτουιτς σε μπουκίτσες, τα οποία μπορούΝ Να καταΝαΛωθούΝ από όΛους.

Μπορείτε Να φτιάξετε ακόμη και πιτσάκια-σάΝτουιτς εύκοΛα και γρήγορα με ψωμί. ΑπΛά βράστε μερικά κατεψυγμέΝα ΛαχαΝικά Hawaiian mix της Bonduelle και προσθέστε μερικά μπαχαρικά. Μετά απΛώστε σε μια φέτα ψωμί Λίγο βούτυρο ή κέτσαπ. ΒάΛτε πάΝω τα ΛαχαΝικά και ψήστε τα στο φούρΝο! Αυτό ήταΝ! ΚαΛή απόΛαυση!