Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Το λάχανο

Ο βασιλιάς ενός οικογενειακού φυτού που περιλαμβάνει πάνω από 100 ποικιλίες.

100 γραμμάρια λάχανου = 31 θερμίδες

Περιέχει φωσφόρο, μαγγάνιο, χαλκό, κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο, νάτριο και βιταμίνες Α, Β και C. Ήδη στην αρχαία Ρώμη τα λάχανα χρησιμοποιούνταν στη συμπτωματική θεραπεία διαφόρων ασθενειών και στην ανακούφιση της φλεγμονής του δέρματος. Το λάχανο περιέχει ενώσεις θείου που έχουν ευεργετική επίδραση στο δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά. Περιέχει επίσης αντικαρκινικές ουσίες. Υποστηρίζει τις λειτουργίες του θυρεοειδούς αδένα. Βοηθάει στη σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Έχει επίσης επιρροή στη σωστή λειτουργία του πεπτικού και του αναπνευστικού συστήματος. Έχει αντιφλεγμονώδες, αντισηπτικό και αναλγητικό αποτέλεσμα.

Το φρέσκο, αλατισμένο και ζυμωμένο λάχανο, αποτελεί ανεκτίμητη πηγή βιταμίνης C, ποτάσιου, καλίου, σιδήρου και ψευδαργύρου. Τέλος, ο πλούτος των βιταμινών, των μεταλλικών αλάτων, η χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και οι ευεργετικές επιδράσεις που έχει στο σώμα, καθιστούν το λάχανο ένα δυνατό όπλο στο αδυνάτισμα!Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description