Βήματα προετοιμασίας
-
Κόψτε το κρεμμύδι σε δαχτυλίδια. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, τσιγαρίστε το κρεμμύδι σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο για 15, ανακατεύοντας συνεχώς.
-
Προσθέστε το σκόρδο και τσιγαρίστε το μέχρι να μαλακώσει. Απομακρύνετε το τηγάνι από τη φωτιά. Χωρίστε το τσιγαρισμένο κρεμμύδι σε 2 μέρη.
-
Τηγανίστε τα φασόλια για 2-3. Κόψτε την πιπεριά σε κύβους και βάλτε τη στα φασόλια μαζί με τον τοματοπελτέ και τα φύλλα θυμαριού.
-
Γεμίστε τις με φρέσκο αγελαδινό τυρί και τα διακοσμήστε με φρέσκο άνηθο.