Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Τηγανιτά dumplings με σπανάκι και κινέζικο λάχανο

Multiethnic γεύσεις στην κουζίνα σας

Βήματα προετοιμασίας

 • Αποξηράνετε το σπανάκι και βάλτε το στο μίξερ μαζί με το κινέζικο λάχανο, τα πράσινα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και το τζίντζερ. Προσθέστε τον αρακά στον πουρέ, ανακατέψτε και μαγειρέψτε το για 10, προσθέτοντας το τσίλι, τις 2 κ.σ. αραβοσιτέλαιο, το αλάτι και τη μισή ποσότητα ζάχαρης.

 • Ξεπαγώστε τη ζύμη και φτιάξε τα dumplings. Προσθέστε λίγο από το μείγμα σε καθένα από τα κυκλάκια ζύμης και κλείστε τα σαν πουγκάκια.

 • Τηγανίστε τα dumplings σε καυτό λάδι για 10-15. Για τη σως, ανακάτεψε την υπόλοιπη ζάχαρη, τη σόγια σως και την τσίλι σως. Σερβίρετέ τα, περιχύνοντας τα με σως.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Τηγανιτά dumplings με σπανάκι και κινέζικο λάχανο
2 άτομα 30-45' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
Βήματα προετοιμασίας
 • Βήμα 1

  Αποξηράνετε το σπανάκι και βάλτε το στο μίξερ μαζί με το κινέζικο λάχανο, τα πράσινα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και το τζίντζερ. Προσθέστε τον αρακά στον πουρέ, ανακατέψτε και μαγειρέψτε το για 10, προσθέτοντας το τσίλι, τις 2 κ.σ. αραβοσιτέλαιο, το αλάτι και τη μισή ποσότητα ζάχαρης.

 • Βήμα 2

  Ξεπαγώστε τη ζύμη και φτιάξε τα dumplings. Προσθέστε λίγο από το μείγμα σε καθένα από τα κυκλάκια ζύμης και κλείστε τα σαν πουγκάκια.

 • Βήμα 3

  Τηγανίστε τα dumplings σε καυτό λάδι για 10-15. Για τη σως, ανακάτεψε την υπόλοιπη ζάχαρη, τη σόγια σως και την τσίλι σως. Σερβίρετέ τα, περιχύνοντας τα με σως.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description