1. >Syntages
  2. >Τηγανιτά dumplings με σπανάκι και κινέζικο λάχανο

Τηγανιτά dumplings με σπανάκι και κινέζικο λάχανο

Multiethnic γεύσεις στην κουζίνα σας
Προσιτό
2 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
375g σπανάκι σε φύλλα Bonduelle

100g αρακά έξτρα φίνο στον ατμό Bonduelle

1 πακέτο με φύλλα για spring rolls (20 φύλλα)

100g τζίντζερ

3-4 πράσινα κρεμμυδάκια

4-5 φύλλα δυόσμο

300ml αραβοσιτέλαιο

1 πιπεριά τσίλι

3 σκελίδες σκόρδο

6 κ. σ. σόγια σως

4 σταγόνες τσίλι σως

1 κ. σ. ζάχαρη

Αλάτι
Συστατικά για 2 άτομα
375g σπανάκι σε φύλλα Bonduelle

100g αρακά έξτρα φίνο στον ατμό Bonduelle

1 πακέτο με φύλλα για spring rolls (20 φύλλα)

100g τζίντζερ

3-4 πράσινα κρεμμυδάκια

4-5 φύλλα δυόσμο

300ml αραβοσιτέλαιο

1 πιπεριά τσίλι

3 σκελίδες σκόρδο

6 κ. σ. σόγια σως

4 σταγόνες τσίλι σως

1 κ. σ. ζάχαρη

Αλάτι
  1. βήμα 1
    Αποξηράνετε το σπανάκι και βάλτε το στο μίξερ μαζί με το κινέζικο λάχανο, τα πράσινα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και το τζίντζερ. Προσθέστε τον αρακά στον πουρέ, ανακατέψτε και μαγειρέψτε το για 10, προσθέτοντας το τσίλι, τις 2 κ.σ. αραβοσιτέλαιο, το αλάτι και τη μισή ποσότητα ζάχαρης.
  2. βήμα 2
    Ξεπαγώστε τη ζύμη και φτιάξε τα dumplings. Προσθέστε λίγο από το μείγμα σε καθένα από τα κυκλάκια ζύμης και κλείστε τα σαν πουγκάκια.
  3. βήμα 3
    Τηγανίστε τα dumplings σε καυτό λάδι για 10-15. Για τη σως, ανακάτεψε την υπόλοιπη ζάχαρη, τη σόγια σως και την τσίλι σως. Σερβίρετέ τα, περιχύνοντας τα με σως.
Συμουλή μαγειρικής τίτλος
Επιλέξτε φρέσκο χυμό τζίντζερ. Το ξερό τζίντζερ περιέχει πολλές σκληρές ίνες και έχει δυσάρεστη γεύση.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος
  • ΛΑΧΑΝΙSTAS Kαλοκαιρινά ζυμαρικά με γαρίδ...

    Μια θάλασσα γεύσεων &amp, αρωμάτων!

  • ΛΑΧΑΝΙSTAS Πικάντικη Σαλάτα με Γαρίδες, ...

    Μια σαλάτα με λαχανικά και θαλασσινά, ιδανική για ένα ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα.

  • ΛΑΧΑΝΙSTAS Κουσκούς με αρακά και σαφράν

    Δείτε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα νόστιμο και θρεπτικό πιάτο: Κουσκούς με αρακά και σαφρά...