Βήματα προετοιμασίας
-
Αποξηράνετε το σπανάκι και βάλτε το στο μίξερ μαζί με το κινέζικο λάχανο, τα πράσινα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και το τζίντζερ. Προσθέστε τον αρακά στον πουρέ, ανακατέψτε και μαγειρέψτε το για 10, προσθέτοντας το τσίλι, τις 2 κ.σ. αραβοσιτέλαιο, το αλάτι και τη μισή ποσότητα ζάχαρης.
-
Ξεπαγώστε τη ζύμη και φτιάξε τα dumplings. Προσθέστε λίγο από το μείγμα σε καθένα από τα κυκλάκια ζύμης και κλείστε τα σαν πουγκάκια.
-
Τηγανίστε τα dumplings σε καυτό λάδι για 10-15. Για τη σως, ανακάτεψε την υπόλοιπη ζάχαρη, τη σόγια σως και την τσίλι σως. Σερβίρετέ τα, περιχύνοντας τα με σως.