Φιλέτo σολομού με μείγμα δημητριακών και λαχανικών

Προσιτό
2 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
400g Bonduelle Cereali μείγμα με πράσινα φασολάκια και κριθάρι

2 φιλέτα σολομού

4 κ.σ. βούτυρο

Χυμός και ξύσμα λεμονιού ή λάιμ

Φρέσκος άνηθος (προαιρετικά)

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι χοντροτριμμένο
Συστατικά για 2 άτομα
400g Bonduelle Cereali μείγμα με πράσινα φασολάκια και κριθάρι

2 φιλέτα σολομού

4 κ.σ. βούτυρο

Χυμός και ξύσμα λεμονιού ή λάιμ

Φρέσκος άνηθος (προαιρετικά)

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι χοντροτριμμένο

Συνταγή που φτιάχτηκε με

Μίγμα λαχανικών και δημητριακών Cereali με πράσινα φασολάκια και κριθάρι
  1. βήμα 1
    Σοτάρετε το Bonduelle Cereali μείγμα με πράσινα φασολάκια και κριθάρι, σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι για 6 περίπου λεπτά. Αλατοπιπερώστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
  2. βήμα 2
    Ζεστάνετε λίγο βούτυρο με ελαιόλαδο σε τηγάνι ή γκριλιέρα και αλατίζετε και ψήνετε τα φιλέτα του σολομού.
  3. βήμα 3
    Υπολογίστε περίπου 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά. Αποφύγετε να τον γυρίσετε πολλές φορές για να μην κολλήσει.
  4. βήμα 4
    Σερβίρετε τον σολομό σε ατομικά πιάτα, περιχύστε με χυμό λεμονιού ή λάιμ και πασπαλίστε με πιπέρι, ξύσμα λεμονιού ή λάιμ και άνηθο. Μοιράστε το μείγμα των δημητριακών στα πιάτα δίπλα στα φιλέτα σολομού.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
Εύκολο
Μέτριο
Δύσκολο
< 15 Λεπτά
15 - 45 Λεπτά
45 m και +