Φιλέτo σολομού με μείγμα δημητριακών και λαχανικών
Προσιτό
2 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
400g Bonduelle Cereali μείγμα με πράσινα φασολάκια και κριθάρι
2 φιλέτα σολομού
4 κ.σ. βούτυρο
Χυμός και ξύσμα λεμονιού ή λάιμ
Φρέσκος άνηθος (προαιρετικά)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι χοντροτριμμένο
2 φιλέτα σολομού
4 κ.σ. βούτυρο
Χυμός και ξύσμα λεμονιού ή λάιμ
Φρέσκος άνηθος (προαιρετικά)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι χοντροτριμμένο
Συστατικά για 2 άτομα
400g Bonduelle Cereali μείγμα με πράσινα φασολάκια και κριθάρι
2 φιλέτα σολομού
4 κ.σ. βούτυρο
Χυμός και ξύσμα λεμονιού ή λάιμ
Φρέσκος άνηθος (προαιρετικά)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι χοντροτριμμένο
2 φιλέτα σολομού
4 κ.σ. βούτυρο
Χυμός και ξύσμα λεμονιού ή λάιμ
Φρέσκος άνηθος (προαιρετικά)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι χοντροτριμμένο
- βήμα 1Σοτάρετε το Bonduelle Cereali μείγμα με πράσινα φασολάκια και κριθάρι, σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι για 6 περίπου λεπτά. Αλατοπιπερώστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
- βήμα 2Ζεστάνετε λίγο βούτυρο με ελαιόλαδο σε τηγάνι ή γκριλιέρα και αλατίζετε και ψήνετε τα φιλέτα του σολομού.
- βήμα 3Υπολογίστε περίπου 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά. Αποφύγετε να τον γυρίσετε πολλές φορές για να μην κολλήσει.
- βήμα 4Σερβίρετε τον σολομό σε ατομικά πιάτα, περιχύστε με χυμό λεμονιού ή λάιμ και πασπαλίστε με πιπέρι, ξύσμα λεμονιού ή λάιμ και άνηθο. Μοιράστε το μείγμα των δημητριακών στα πιάτα δίπλα στα φιλέτα σολομού.
Ανακαλύψτε επίσης