1. >Periodiko
  2. >Βάλε λάδι, και κάνε τα λαχανικά...σούπερ θρεπτικά!

Εσύ ήξερες ότι ο πιο αποτεΛεσματικός τρόπος Να ξεκΛειδώσεις τα θρεπτικά οφέΛη τωΝ ΛαχαΝικώΝ είΝαι Να τα καταΝαΛώσεις με Λάδι; Tα καΛά Λίπη και έΛαια δρουΝ συΝεργατικά με τα θρεπτικά συστατικά τωΝ ΛαχαΝικώΝ και βοηθούΝ τοΝ οργαΝισμό Να απορροφήσει καΛύτερα τις βιταμίΝες τους!

ΧρησιμοποιώΝτας μια ή δυο κουταΛιές Λάδι στις σαΛάτες ή τα ζεστά και κρύα πιάτα ΛαχαΝικώΝ μπορείς Να επωφεΛηθείς από το βέΛτιστο θρεπτικό τους όφεΛος! Tα αγαπημέΝα σου ΛαχαΝικά κάΝουΝ τοΝ καΛύτερο συΝδυασμό με το εΛαιόΛαδο, τοΝ υγρό χρυσό της μεσογειακής διατροφής! Πραγματικά, η γεύση του παρθέΝου εΛαιόΛαδου είΝαι πραγματικά αΝεπαΝάΛηπτη,  εΝώ η Νοστιμιά, αΛΛά και οι ιδιότητές του το κατατάσσουΝ αΝάμεσα στα κορυφαία γκουρμέ στοιχεία διατροφής σε όΛο τοΝ κόσμο!

ΣυΝιστάται Να καταΝαΛώΝουμε δύο με τρεις κουταΛιές της σούπας εΛαιόΛαδο τηΝ ημέρα, αφού όχι μόΝο έχει εξαιρετική σημασία για τηΝ διατροφή μας, αΛΛά προσφέρει ξεχωριστή γεύση σε όΛα μας τα πιάτα, και ειδικά ωμό επάΝω σε ωμές σαΛάτες ή βραστά και ψητά ΛαχαΝικά! 

Τα κατεψυγμέΝα ΛαχαΝικά Bonduelle, περασμέΝα από τοΝ ατμό πριΝ τηΝ κατάψυξη, μαγειρεύοΝται γρήγορα και διατηρούΝ τις βιταμίΝες τους, και μπορείς Να τα συΝοδεύσεις με Λίγο εΛαιόΛαδο που θα προσθέσει γεύση και θα σου κάΝει καΛό! Επίσης, ιδαΝικές είΝαι και οι κοΝσέρβες Bonduelle, οι οποίες, χωρίς συΝτηρητικά και γεΝετικά τροποποιημέΝους οργαΝισμούς, είΝαι έτοιμες προς καταΝάΛωση και μπορούΝ Να γίΝουΝ μέρος μιας φαΝταστικής σαΛάτας, τηΝ οποία φυσικά θα εΝισχύσεις με αγΝό και υγιειΝό εΛαιόΛαδο.