1. >Periodiko
  2. >4 ιδέες...για ελαφριά καλοκαιρινά γεύματα!

Οι ζέστες «σφίγγουν». Για να μη σε σφίγγουν και τα ρούχα, αλλά και να μη βαραίνεις με υπερβολικά φαγητά, η Bonduelle σου δίνει 4 μοναδικές ιδέες για ελαφριά, καλοκαιρινά και δροσερά γεύματα που μπορείς να ετοιμάσεις πανεύκολα και γρήγορα! Θα εμπλουτίσεις τη διατροφή σου με λαχανικά, θα σε κρατήσουν χορτάτο, θα απογειώσουν τη γεύση σου και δε θα σε βαρύνουν!

Ντάκος ο Μεσογειακός

Τι καλύτερο, πιο χορταστικό, αλλά ταυτόχρονα και ελαφρύ, από έναν πλούσιο ντάκο; Φτιάξε τον σε 3 λεπτά, με κριθαροκουλούρα, τομάτες, φετούλα, λαδάκι, ρίγανη και φυσικά μια κονσέρβα Mediterranean mix Bonduelle με τον αγαπημένο συνδυασμό καλαμποκιού και μαύρης και πράσινης ελιάς! Δε χρειάζεσαι συνταγή! Μόνο φαντασία και..όρεξη!

Καλοκαιρινό σάντουιτς τόνου

Αυτό το σαντουιτσάκι θα το θες παντού: ένα μεσημέρι στη δουλειά, μια μέρα στην εκδρομή ή την παραλία! Πικάντικο, ελαφρύ και πανεύκολο, ετοίμασέ το με ψωμάκι ολικής, που μέσα θα απλώσεις ένα πεντανόστιμο μίγμα από: τόνο, μια κονσέρβα Gold καλαμπόκι chilli Bonduelle, αγγουράκια, ραπανάκια, μαϊντανό και μαγιονέζα! Δες την πανεύκολη προετοιμασία εδώ! 

Δροσερή μεξικάνικη σαλάτα

Με βάση το κους κους, γέμισε ένα μπολ με λαχανικά- μαρούλι, ρόκα, μαϊντανό, κρεμμυδάκι, ραπανάκια και μια κονσέρβα mexico mix Bonduelle! Το καλαμπόκι με τον αρακά και την κόκκινη πιπεριά θα απογειώσουν σε χρώμα και γεύση τη σαλάτα σου! Ολοκλήρωσε την απόλαυση με ξεροψημένο μπέικον, βρασμένα αυγά και σος από χυμό λεμόνι και ελαιόλαδο. Δες τη συνταγή εδώ! 

Αλλιώτικα γεμιστά

Το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό, η Bonduelle σου βάζει ιδέες να το δοκιμάσεις...διαφορετικά! Για μια εύκολη και πεντανόστιμη παραλλαγή γέμισε τις κλασικές τομάτες πιπεριές με το κλασικό μίγμα από ρυζάκι, μυρωδικά και σαλτσούλα, προσθέτοντας επιπλέον μια κονσέρβα Τexas Mix Bonduelle! Το καλαμπόκι και το κόκκινο φασόλι θα αναδείξουν υπέροχα το πιάτο σου! Δες τη συνταγή εδώ!