Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Πράσινα λαχανικά

Κομμένα μανιτάρια

Πλούσιο σε φυτικές ίνες

200.00g 400.00g
Eχουμε 6 συνταγές με Κομμένα μανιτάρια Δείτε τις συνταγές

Τα μανιτάρια της Bonduelle καλλιεργούνται σε ελεύθερο αγρό στην περίφημη κοιλάδα Valle de Loir της Γαλλίας, που φημίζεται για τις ποικιλίες μανιταριών της! Με φροντίδα και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, τα μανιτάρια συλλέγονται στο σωστό στάδιο ωρίμανσης και συσκευάζονται κομμένα σε λεπτές φετούλες, χωρίς συντηρητικά, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και ζάχαρη! Αποστειρωμένο προϊόν, έτοιμο για να το απολαύσετε στα ζυμαρικά, τις πίτσες, τις πίτες ή με οποιοδήποτε πιάτο κρεατικών ή πουλερικών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚA

Κομμένα μανιτάρια Agaricus bisporus, νερό, αλάτι.

Οδηγίες φύλαξης

Να καταναλώνεται, κατά προτίμηση, πριν από την ημερομηνία στο κάτω μέρος της συσκευασίας. Η ημερομηνία παραγωγής και ο αριθμός παρτίδας αναφέρονται στο κάτω μέρος της κονσέρβας. Να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα, να φυλάσσεται στο ψυγείο στους 4 βαθμούς για 48 ώρες, μέσα σε ένα καθαρό και κλειστό δοχείο τροφίμων.

Διατροφική αξία ανά 100g προϊόντος
Ενεργειακή αξία 82 kj/19 kcal
Λίπη 0.40g
Οξέα 0.10g
Γλυκαντικά 0.90g
Σάκχαρα 0.30g
Φυτικές Ίνες 2.20g
Πρωτεϊνη 2.20g
Αλάτι 0.60g
Μανιτάρια

Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑIΔΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Μανιτάρια

Χωρίς ίχνος υπερβολής, τα μανιτάρια καλλιέργειας [...]

Διαβάστε περισσότερα
Συνταγές: Κομμένα μανιτάρια

Άλλα προϊόντα Bonduelle

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description