Βήματα προετοιμασίας
-
Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση
-
Σοτάρουμε το μίγμα λαχανικών και δημητριακών σε ένα τηγάνι
-
Βράζουμε 1 λίτρο νερό με 30ml ξύδι. Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα προσθέτουμε προσεκτικά όπως είναι μέσα στο νερό της κατσαρόλας και αφήνουμε 3-4 λεπτά
-
Τοποθετούμε το μίγμα λαχανικών και δημητριακών Bonduelle σε ένα μπολ σαλάτας, προσθέτουμε τα τοματίνια και τα φύλλα ρόκας
-
Από πάνω τοποθετούμε προσεκτικά τα αυγά, μαζί με κομματάκια κατσικίσιου τυριού