1. >Syntages
  2. >ΛΑΧΑΝΙSTAS Χορταστική σαλάτα με καλαμπόκι και στήθος γαλοπούλας

ΛΑΧΑΝΙSTAS Χορταστική σαλάτα με καλαμπόκι και στήθος γαλοπούλας

Απολαυστική αποτοξίνωση!
Εύκολο
2 άτομα
30 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
1 κονσέρβα(170 g) Γλυκό καλαμπόκι, GOLD Bonduelle

150 g στήθος γαλοπούλας

10 τοματίνια κομμένα στη μέση

1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

4 ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες

1 αβοκάντο

100 g ρόκα

100 g σπανάκι

40 g μοτσαρέλα

20 g ελιές Καλαμών

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γλ. μπαλσάμικο

5 g σκόνη πατζαριού

10 g φύτρες ή γλυστρίδα(προαιρετικά)

Λίγος βασιλικός ξερός

αλάτι

πιπέρι
Συστατικά για 2 άτομα
1 κονσέρβα(170 g) Γλυκό καλαμπόκι, GOLD Bonduelle

150 g στήθος γαλοπούλας

10 τοματίνια κομμένα στη μέση

1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

4 ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες

1 αβοκάντο

100 g ρόκα

100 g σπανάκι

40 g μοτσαρέλα

20 g ελιές Καλαμών

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γλ. μπαλσάμικο

5 g σκόνη πατζαριού

10 g φύτρες ή γλυστρίδα(προαιρετικά)

Λίγος βασιλικός ξερός

αλάτι

πιπέρι
  1. βήμα 1
    Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας.
  2. βήμα 2
    Αλατοπιπερώνουμε τη γαλοπούλα, αλοίφουμε με λίγο ελαιόλαδο, βασιλικό, και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά.
  3. βήμα 3
    Κόβουμε σε λωρίδες τη γαλοπούλα και πασπαλίζουμε με τη σκόνη πατζαριού.
  4. βήμα 4
    Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, τη ρόκα, τη μοτσαρέλα, το καλαμπόκι, την κόκκινη πιπεριά, το αβοκάντο, τα τοματίνια, τις ελιές και τα ραπανάκια και περιχύνουμε με σος μπαλσαμικού με βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά.
  5. βήμα 5
    Τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ και βάζουμε στο κέντρο τις λωρίδες γαλοπούλας. Διακοσμούμε με λίγες φύτρες ή φύλλα γλυστρίδας.
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος