Βήματα προετοιμασίας
-
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας.
-
Αλατοπιπερώνουμε τη γαλοπούλα, αλοίφουμε με λίγο ελαιόλαδο, βασιλικό, και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά.
-
Κόβουμε σε λωρίδες τη γαλοπούλα και πασπαλίζουμε με τη σκόνη πατζαριού.
-
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, τη ρόκα, τη μοτσαρέλα, το καλαμπόκι, την κόκκινη πιπεριά, το αβοκάντο, τα τοματίνια, τις ελιές και τα ραπανάκια και περιχύνουμε με σος μπαλσαμικού με βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά.
-
Τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ και βάζουμε στο κέντρο τις λωρίδες γαλοπούλας. Διακοσμούμε με λίγες φύτρες ή φύλλα γλυστρίδας.