Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

ΛΑΧΑΝΙSTAS Χορταστική σαλάτα με καλαμπόκι και στήθος γαλοπούλας

Απολαυστική αποτοξίνωση!

Βήματα προετοιμασίας

  • Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας.

  • Αλατοπιπερώνουμε τη γαλοπούλα, αλοίφουμε με λίγο ελαιόλαδο, βασιλικό, και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά.

  • Κόβουμε σε λωρίδες τη γαλοπούλα και πασπαλίζουμε με τη σκόνη πατζαριού.

  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, τη ρόκα, τη μοτσαρέλα, το καλαμπόκι, την κόκκινη πιπεριά, το αβοκάντο, τα τοματίνια, τις ελιές και τα ραπανάκια και περιχύνουμε με σος μπαλσαμικού με βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά.

  • Τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ και βάζουμε στο κέντρο τις λωρίδες γαλοπούλας. Διακοσμούμε με λίγες φύτρες ή φύλλα γλυστρίδας.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Χορταστική σαλάτα με καλαμπόκι και στήθος γαλοπούλας
2 άτομα 30-45' Εύκολη
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • <p><a href="https://bonduelle.gr/proion/glyko-kalampoki-gold">1 &kappa;&omicron;&nu;&sigma;έ&rho;&beta;&alpha;(170 g) &Gamma;&lambda;&upsilon;&kappa;ό &kappa;&alpha;&lambda;&alpha;&mu;&pi;ό&kappa;&iota;, GOLD Bonduelle</a></p>
  • <p>150 g &sigma;&tau;ή&theta;&omicron;&sigmaf; &gamma;&alpha;&lambda;&omicron;&pi;&omicron;ύ&lambda;&alpha;&sigmaf;</p>
  • <p>10 &tau;&omicron;&mu;&alpha;&tau;ί&nu;&iota;&alpha; &kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&alpha; &sigma;&tau;&eta; &mu;έ&sigma;&eta;</p>
  • <p>1 &kappa;ό&kappa;&kappa;&iota;&nu;&eta; &pi;&iota;&pi;&epsilon;&rho;&iota;ά &psi;&iota;&lambda;&omicron;&kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&eta;</p>
  • <p>4 &rho;&alpha;&pi;&alpha;&nu;ά&kappa;&iota;&alpha; &kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&alpha; &sigma;&epsilon; &rho;&omicron;&delta;έ&lambda;&epsilon;&sigmaf;</p>
  • <p>1 &alpha;&beta;&omicron;&kappa;ά&nu;&tau;&omicron;</p>
  • <p>100 g &rho;ό&kappa;&alpha;</p>
  • <p>100 g &sigma;&pi;&alpha;&nu;ά&kappa;&iota;</p>
  • <p>40 g &mu;&omicron;&tau;&sigma;&alpha;&rho;έ&lambda;&alpha;</p>
  • <p>20 g &epsilon;&lambda;&iota;έ&sigmaf; &Kappa;&alpha;&lambda;&alpha;&mu;ώ&nu;</p>
  • <p>1 &kappa;.&sigma;. &epsilon;&lambda;&alpha;&iota;ό&lambda;&alpha;&delta;&omicron;</p>
  • <p>1 &kappa;.&gamma;&lambda;. &mu;&pi;&alpha;&lambda;&sigma;ά&mu;&iota;&kappa;&omicron;</p>
  • <p>5 g &sigma;&kappa;ό&nu;&eta; &pi;&alpha;&tau;&zeta;&alpha;&rho;&iota;&omicron;ύ</p>
  • <p>10 g &phi;ύ&tau;&rho;&epsilon;&sigmaf; ή &gamma;&lambda;&upsilon;&sigma;&tau;&rho;ί&delta;&alpha;(&pi;&rho;&omicron;&alpha;&iota;&rho;&epsilon;&tau;&iota;&kappa;ά)</p>
  • <p>&Lambda;ί&gamma;&omicron;&sigmaf; &beta;&alpha;&sigma;&iota;&lambda;&iota;&kappa;ό&sigmaf; &xi;&epsilon;&rho;ό&sigmaf;</p>
  • <p>&alpha;&lambda;ά&tau;&iota;</p>
  • <p>&pi;&iota;&pi;έ&rho;&iota;</p>
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας.

  • Βήμα 2

    Αλατοπιπερώνουμε τη γαλοπούλα, αλοίφουμε με λίγο ελαιόλαδο, βασιλικό, και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά.

  • Βήμα 3

    Κόβουμε σε λωρίδες τη γαλοπούλα και πασπαλίζουμε με τη σκόνη πατζαριού.

  • Βήμα 4

    Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, τη ρόκα, τη μοτσαρέλα, το καλαμπόκι, την κόκκινη πιπεριά, το αβοκάντο, τα τοματίνια, τις ελιές και τα ραπανάκια και περιχύνουμε με σος μπαλσαμικού με βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά.

  • Βήμα 5

    Τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ και βάζουμε στο κέντρο τις λωρίδες γαλοπούλας. Διακοσμούμε με λίγες φύτρες ή φύλλα γλυστρίδας.