Βήματα προετοιμασίας
-
Κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο.
-
Προσθέτουμε το Bonduelle μίγμα πράσινων λαχανικών για βελουτέ σούπα και αλατοπιπερώνουμε
-
Όταν τα λαχανικά μαλακώσουν, τοποθετούμε σε κατσαρόλα, προσθέτουμε τις πατάτες, τον βασιλικό, το δενδρολίβανο και τα ρεβύθια και αφήνουμε να βράσουν
-
Παράλληλα ψήνουμε λίγες τούφες μπρόκολου και λίγα ρεβύθια στο φούρνο για τη διακόσμηση
-
Χτυπάμε τη σούπα με ραβδομπλέντερ και προσθέτουμε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος