Βήματα προετοιμασίας
-
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
-
Σωτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε το ζωμό
-
Αλατοπιπερώνουμε το στήθος κοτόπουλου και το σωτάρουμε σε ξεχωριστό σκεύος
-
Προσθέτουμε το μίγμα Bonduelle στο κατσαρολάκι με το ζωμό και τα κρεμμύδια, ανακατεύουμε και αδειάζουμε όλο το φαγητό μας σε ένα πυρέξ. Προσθέτουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια.
-
Προσθέτουμε τα κρουτόν από πάνω
-
Τοποθετούμε το πυρέξ στο φούρνο για 20' στους 180 βαθμούς. Το βγάζουμε, προσθέτουμε τριμμένη παρμεζάνα και αφήνουμε στο φούρνο για ακόμη 5 λεπτά