Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

ΛΑΧΑΝΙSTAS Σουφλέ κοτόπουλου με κριθάρι και πράσινα φασολάκια

Μια γευστική έκπληξη- έκρηξη πρωτεϊνης για τους αγαπημένους σας

Βήματα προετοιμασίας

  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο

  • Σωτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε το ζωμό

  • Αλατοπιπερώνουμε το στήθος κοτόπουλου και το σωτάρουμε σε ξεχωριστό σκεύος

  • Προσθέτουμε το μίγμα Bonduelle στο κατσαρολάκι με το ζωμό και τα κρεμμύδια, ανακατεύουμε και αδειάζουμε όλο το φαγητό μας σε ένα πυρέξ. Προσθέτουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια.

  • Προσθέτουμε τα κρουτόν από πάνω

  • Τοποθετούμε το πυρέξ στο φούρνο για 20' στους 180 βαθμούς. Το βγάζουμε, προσθέτουμε τριμμένη παρμεζάνα και αφήνουμε στο φούρνο για ακόμη 5 λεπτά

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Σουφλέ κοτόπουλου με κριθάρι και πράσινα φασολάκια
2 άτομα 30-45' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • <p><a href="https://bonduelle.gr/proion/migma-lachanikon-kai-dimitriakon-cereali-me-prasina-fasolakia-kai-krithari" target="_blank" rel="noopener">400g Bonduelle Cereali &mu;ί&gamma;&mu;&alpha; &mu;&epsilon; &pi;&rho;ά&sigma;&iota;&nu;&alpha; &phi;&alpha;&sigma;&omicron;&lambda;ά&kappa;&iota;&alpha; &kappa;&alpha;&iota; &kappa;&rho;&iota;&theta;ά&rho;&iota;</a></p>
  • <p>400 g &sigma;&tau;ή&theta;&omicron;&sigmaf; &kappa;&omicron;&tau;ό&pi;&omicron;&upsilon;&lambda;&omicron;</p>
  • <p>50g &tau;&rho;&iota;&mu;&mu;έ&nu;&eta; &pi;&alpha;&rho;&mu;&epsilon;&zeta;ά&nu;&alpha;</p>
  • <p>500ml &zeta;&omega;&mu;ό&sigmaf;</p>
  • <p>1 &kappa;&rho;&epsilon;&mu;&mu;ύ&delta;&iota; &xi;&epsilon;&rho;ό &psi;&iota;&lambda;&omicron;&kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&omicron;</p>
  • <p>2 &sigma;&kappa;&epsilon;&lambda;ί&delta;&epsilon;&sigmaf; &sigma;&kappa;ό&rho;&delta;&omicron;</p>
  • <p>50g &kappa;&rho;&omicron;&upsilon;&tau;ό&nu;</p>
  • <p>1 &kappa;.&sigma;. &epsilon;&lambda;&alpha;&iota;ό&lambda;&alpha;&delta;&omicron;</p>
  • <p>&alpha;&lambda;ά&tau;&iota;</p>
  • <p>&pi;&iota;&pi;έ&rho;&iota;</p>
  • <p><strong>&Sigma;&upsilon;&nu;&omicron;&delta;&epsilon;&upsilon;&tau;&iota;&kappa;ή &sigma;&alpha;&lambda;ά&tau;&alpha;</strong></p>
  • <p>100g &rho;ό&kappa;&alpha;</p>
  • <p>20 &gamma;&rho; &kappa;&omicron;&upsilon;&kappa;&omicron;&upsilon;&nu;ά&rho;&iota;</p>
  • <p>&lambda;ί&gamma;&alpha; &tau;&omicron;&mu;&alpha;&tau;ί&nu;&iota;&alpha;</p>
  • <p>&lambda;ά&delta;&iota;, &alpha;&lambda;ά&tau;&iota;, &pi;&iota;&pi;έ&rho;&iota;</p>
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο

  • Βήμα 2

    Σωτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε το ζωμό

  • Βήμα 3

    Αλατοπιπερώνουμε το στήθος κοτόπουλου και το σωτάρουμε σε ξεχωριστό σκεύος

  • Βήμα 4

    Προσθέτουμε το μίγμα Bonduelle στο κατσαρολάκι με το ζωμό και τα κρεμμύδια, ανακατεύουμε και αδειάζουμε όλο το φαγητό μας σε ένα πυρέξ. Προσθέτουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια.

  • Βήμα 5

    Προσθέτουμε τα κρουτόν από πάνω

  • Βήμα 6

    Τοποθετούμε το πυρέξ στο φούρνο για 20' στους 180 βαθμούς. Το βγάζουμε, προσθέτουμε τριμμένη παρμεζάνα και αφήνουμε στο φούρνο για ακόμη 5 λεπτά

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description