Βήματα προετοιμασίας
-
Κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια και τα σοτάρουμε
-
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη γλυκιά πάπρικα και το θυμάρι
-
Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά, προσθέτουμε το Bonduelle μίγμα λαχανικών & κόκκινης κολοκύθας για βελουτέ σούπα και το νερό και αφήνουμε να βράσει. Παράλληλα, ψήνουμε τις γαρίδες, αλατοπιπερώνοντας και ρίχνοντας το χυμό από ένα λάιμ
-
Χτυπάμε τη σούπα με ραβδομπλέντερ και προσθέτουμε τις γαρίδες. Προσθέτουμε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος.