Βήματα προετοιμασίας
-
Κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια και τα τοποθετούμε σε πυρέξ μαζί με το Bonduelle μίγμα λαχανικών & κουνουπιδιού για βελουτέ σούπα
-
Προσθέτουμε την πάπρικα, το δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι και το ελαιόλαδο.
-
Ανακατεύουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά στο φούρνο στους 180
-
Τοποθετούμε τα λαχανικά σε κατσαρόλα μαζί με το νερό και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά. Χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ και προσθέτουμε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος. Διακοσμούμε με λίγα έξτρα ψητά μανιτάρια.