Βήματα προετοιμασίας
-
Ψιλοκόβουμε το κολοκυθάκι σε κυβάκια, και σοτάρουμε σε τηγάνι προσθέτοντας και το μπρόκολο.
-
Κόβουμε τα ραπανάκια σε φέτες και προσθέτουμε στο τηγάνι
-
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, και το τοποθετούμε σε ένα πυρέξ μαζί με το ελαιόλαδο. Ριχνουμε μέσα τα λαχανικά από το τηγάνι και πασπαλίζουμε με δενδρολίβανο. Από πάνω στίβουμε 1/2 λάιμ
-
Τοποθετούμε το πυρέξ στο φούρνο για 20'
-
Σοτάρουμε το Bonduelle Cereali μίγμα κολοκύθας και φαγόπυρου και το απλώνουμε επάνω από το φαγητό μας στο πυρέξ.
-
Ανακατεύουμε τη σαλάτα μέσα στο πυρέξ και πασπαλίζουμε με κομματάκια κατσικίσιου τυριού.