1. >Syntages
  2. >ΛΑΧΑΝΙSTAS Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι

ΛΑΧΑΝΙSTAS Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι

Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι,πιάτο πειρασμός για μικρούς και μεγάλους!
Εύκολο
2 άτομα
45 λεπτά
Μέτριο
Συστατικά
για 2 άτομα
2 κονσέρβες κομμένα μανιτάρια Bonduelle

200 g ζυμαρικά fusilli

40g μοτσαρέλα

30 g παρμεζάνα

100g σπανάκι baby

50g κρεμμύδι ξερό

100 g sour cream

10 g βούτυρο

30 ml λευκό κρασί

λίγο ελαιόλαδο

λίγο θυμάρι

αλάτι

λευκό πιπέρι
Συστατικά για 2 άτομα
2 κονσέρβες κομμένα μανιτάρια Bonduelle

200 g ζυμαρικά fusilli

40g μοτσαρέλα

30 g παρμεζάνα

100g σπανάκι baby

50g κρεμμύδι ξερό

100 g sour cream

10 g βούτυρο

30 ml λευκό κρασί

λίγο ελαιόλαδο

λίγο θυμάρι

αλάτι

λευκό πιπέρι
  1. βήμα 1
    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τρίβουμε τα τυριά.
  2. βήμα 2
    Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, αφού τα έχουμε στραγγίξει από τα υγρά της κονσέρβας.
  3. βήμα 3
    Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λευκό κρασί. Προσθέτουμε την sour cream , τα βρασμένα ζυμαρικά και το σπανάκι, και ανακατεύουμε. Εάν θέλουμε, για περισσότερη ευκολία χρησιμοποιούμε κατεψυγμένο σπανάκι φύλλο φύλλο Βοnduelle, το οποίο έχουμε ελαφρά ξεπαγώσει. Πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι.
  4. βήμα 4
    Τοποθετούμε σε πυρέξ , πασπαλίζουμε με τριμμένη μοτσαρέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστό για απόλυτη απόλαυση!
αφήστε τον εαυτό σας να μείνει έκπληκτος
ΕύκολοΜέτριοΔύσκολο
< 15 Λεπτά15 - 45 Λεπτά45 m και +
Θρύλος