Βήματα προετοιμασίας
-
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τρίβουμε τα τυριά.
-
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, αφού τα έχουμε στραγγίξει από τα υγρά της κονσέρβας.
-
Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λευκό κρασί. Προσθέτουμε την sour cream , τα βρασμένα ζυμαρικά και το σπανάκι, και ανακατεύουμε. Εάν θέλουμε, για περισσότερη ευκολία χρησιμοποιούμε κατεψυγμένο σπανάκι φύλλο φύλλο Βοnduelle, το οποίο έχουμε ελαφρά ξεπαγώσει. Πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι.
-
Τοποθετούμε σε πυρέξ , πασπαλίζουμε με τριμμένη μοτσαρέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστό για απόλυτη απόλαυση!