Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

ΛΑΧΑΝΙSTAS Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι

Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι,πιάτο πειρασμός για μικρούς και μεγάλους!

Βήματα προετοιμασίας

  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τρίβουμε τα τυριά.

  • Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, αφού τα έχουμε στραγγίξει από τα υγρά της κονσέρβας.

  • Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λευκό κρασί. Προσθέτουμε την sour cream , τα βρασμένα ζυμαρικά και το σπανάκι, και ανακατεύουμε. Εάν θέλουμε, για περισσότερη ευκολία χρησιμοποιούμε κατεψυγμένο σπανάκι φύλλο φύλλο Βοnduelle, το οποίο έχουμε ελαφρά ξεπαγώσει. Πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι.

  • Τοποθετούμε σε πυρέξ , πασπαλίζουμε με τριμμένη μοτσαρέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστό για απόλυτη απόλαυση!

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι
2 άτομα 30-45' Εύκολη
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • <p><a href="https://bonduelle.gr/proion/kommena-manitaria-konserba">2 &kappa;&omicron;&nu;&sigma;έ&rho;&beta;&epsilon;&sigmaf; &kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&alpha; &mu;&alpha;&nu;&iota;&tau;ά&rho;&iota;&alpha; Bonduelle</a></p>
  • <p>200 g &zeta;&upsilon;&mu;&alpha;&rho;&iota;&kappa;ά fusilli</p>
  • <p>40g &mu;&omicron;&tau;&sigma;&alpha;&rho;έ&lambda;&alpha;</p>
  • <p>30 g &pi;&alpha;&rho;&mu;&epsilon;&zeta;ά&nu;&alpha;</p>
  • <p>100g &sigma;&pi;&alpha;&nu;ά&kappa;&iota; baby</p>
  • <p>50g &kappa;&rho;&epsilon;&mu;&mu;ύ&delta;&iota; &xi;&epsilon;&rho;ό</p>
  • <p>100 g sour cream</p>
  • <p>10 g &beta;&omicron;ύ&tau;&upsilon;&rho;&omicron;</p>
  • <p>30 ml &lambda;&epsilon;&upsilon;&kappa;ό &kappa;&rho;&alpha;&sigma;ί</p>
  • <p>&lambda;ί&gamma;&omicron; &epsilon;&lambda;&alpha;&iota;ό&lambda;&alpha;&delta;&omicron;</p>
  • <p>&lambda;ί&gamma;&omicron; &theta;&upsilon;&mu;ά&rho;&iota;</p>
  • <p>&alpha;&lambda;ά&tau;&iota;</p>
  • <p>&lambda;&epsilon;&upsilon;&kappa;ό &pi;&iota;&pi;έ&rho;&iota;</p>
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τρίβουμε τα τυριά.

  • Βήμα 2

    Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, αφού τα έχουμε στραγγίξει από τα υγρά της κονσέρβας.

  • Βήμα 3

    Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λευκό κρασί. Προσθέτουμε την sour cream , τα βρασμένα ζυμαρικά και το σπανάκι, και ανακατεύουμε. Εάν θέλουμε, για περισσότερη ευκολία χρησιμοποιούμε κατεψυγμένο σπανάκι φύλλο φύλλο Βοnduelle, το οποίο έχουμε ελαφρά ξεπαγώσει. Πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι.

  • Βήμα 4

    Τοποθετούμε σε πυρέξ , πασπαλίζουμε με τριμμένη μοτσαρέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστό για απόλυτη απόλαυση!