Βήματα προετοιμασίας
-
Καθαρίστε ένα πράσο και κόψτε το μισό σε δαχτυλίδια.
-
Αφήστε τα κομμένα μανιτάρια να τηγανιστούν στο λάδι καρύδας, προσθέστε πράσο, λίγο αλάτι και κρασί.
-
Βάλτε τη σούπα λαχανικών πάνω στα μανιτάρια και με ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε το περιεχόμενο μέχρι να γίνει κρεμώδες, προσθέτοντας την sour cream και το ψιλοκομμένο εστραγκόν.
-
Τηγανίστε και τις δύο μικρές φέτες ψωμιού στο ίδιο τηγάνι και σερβίρετέ τα δίπλα στην ήδη προετοιμασμένη σούπα.