Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

Μανιταρόσουπα με λευκό κρασί

Μια υπέροχη γεύση!

Βήματα προετοιμασίας

  • Καθαρίστε ένα πράσο και κόψτε το μισό σε δαχτυλίδια.

  • Αφήστε τα κομμένα μανιτάρια να τηγανιστούν στο λάδι καρύδας, προσθέστε πράσο, λίγο αλάτι και κρασί.

  • Βάλτε τη σούπα λαχανικών πάνω στα μανιτάρια και με ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε το περιεχόμενο μέχρι να γίνει κρεμώδες, προσθέτοντας την sour cream και το ψιλοκομμένο εστραγκόν.

  • Τηγανίστε και τις δύο μικρές φέτες ψωμιού στο ίδιο τηγάνι και σερβίρετέ τα δίπλα στην ήδη προετοιμασμένη σούπα.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Μανιταρόσουπα με λευκό κρασί
4 άτομα πάνω από 45' Πρόκληση
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • 3 κονσέρβες (1,2 kg) κομμένα μανιτάρια Bonduelle
  • Μισό πράσο
  • 200ml λευκό κρασί
  • 200ml sour cream
  • 200ml ζωμός λαχανικών
  • Εστραγκόν για γεύση
  • 1 κ. σ. λάδι καρύδας
  • 1/2l ζωμός λαχανικών
  • Αλάτι
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Καθαρίστε ένα πράσο και κόψτε το μισό σε δαχτυλίδια.

  • Βήμα 2

    Αφήστε τα κομμένα μανιτάρια να τηγανιστούν στο λάδι καρύδας, προσθέστε πράσο, λίγο αλάτι και κρασί.

  • Βήμα 3

    Βάλτε τη σούπα λαχανικών πάνω στα μανιτάρια και με ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε το περιεχόμενο μέχρι να γίνει κρεμώδες, προσθέτοντας την sour cream και το ψιλοκομμένο εστραγκόν.

  • Βήμα 4

    Τηγανίστε και τις δύο μικρές φέτες ψωμιού στο ίδιο τηγάνι και σερβίρετέ τα δίπλα στην ήδη προετοιμασμένη σούπα.