Βήματα προετοιμασίας
-
Κόψτε τα μήλα σε κύβους και ανακατέψτε τα με τα επίσης κομμένα σε κύβους κρεμμύδια.
-
Βάλτε το περιεχόμενο της κονσέρβας Mexico Mix σε ένα μπολ, και ξεχωριστά την γκοργκοντζόλα.
-
Χωρίς το καπάκι του, το άδειο κουτί του Mexico Mix μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει μια τορτίγια σε μικρά στρογγυλά κομμάτια.
-
Βάλτε μαζί τα μήλα, τα κρεμμύδια, τα καρύδια, το τυρί κρέμα και τους 2 κρόκους και ανακατέψτε καλά.
-
Σε ένα ταψάκι για muffin, τοποθετήστε τα κομμάτια της τορτίγας γεμισμένα με ένα στρώμα από το μείγμα, μια κουταλιά Mexican Mix και μετά ένα ακόμα στρώμα μείγματος. Τέλος, βάλτε από πάνω ένα μικρό κομμάτι μοτσαρέλα.
-
Αφήστε το ταψάκι στο φούρνο για 1’ στους 140°C.