Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

Μεξικάνικα καλαθάκια με γκοργκοντζόλα

Μια υπέροχη γεύση!

Βήματα προετοιμασίας

  • Κόψτε τα μήλα σε κύβους και ανακατέψτε τα με τα επίσης κομμένα σε κύβους κρεμμύδια.

  • Βάλτε το περιεχόμενο της κονσέρβας Mexico Mix σε ένα μπολ, και ξεχωριστά την γκοργκοντζόλα.

  • Χωρίς το καπάκι του, το άδειο κουτί του Mexico Mix μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει μια τορτίγια σε μικρά στρογγυλά κομμάτια.

  • Βάλτε μαζί τα μήλα, τα κρεμμύδια, τα καρύδια, το τυρί κρέμα και τους 2 κρόκους και ανακατέψτε καλά.

  • Σε ένα ταψάκι για muffin, τοποθετήστε τα κομμάτια της τορτίγας γεμισμένα με ένα στρώμα από το μείγμα, μια κουταλιά Mexican Mix και μετά ένα ακόμα στρώμα μείγματος. Τέλος, βάλτε από πάνω ένα μικρό κομμάτι μοτσαρέλα.

  • Αφήστε το ταψάκι στο φούρνο για 1’ στους 140°C.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Μεξικάνικα καλαθάκια με γκοργκοντζόλα
4 άτομα 15-30' Δύσκολες
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • 1 κονσέρβα (170g) Mexico mix Bonduelle
  • 1-2 μήλα
  • 1 κρεμμύδι
  • 100g γκοργκοντζόλα
  • 2 κρόκοι αυγών
  • 200g τυρί κρέμα
  • Μισή χούφτα καρύδια
  • Μοτσαρέλα
  • Τορτίγια
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Κόψτε τα μήλα σε κύβους και ανακατέψτε τα με τα επίσης κομμένα σε κύβους κρεμμύδια.

  • Βήμα 2

    Βάλτε το περιεχόμενο της κονσέρβας Mexico Mix σε ένα μπολ, και ξεχωριστά την γκοργκοντζόλα.

  • Βήμα 3

    Χωρίς το καπάκι του, το άδειο κουτί του Mexico Mix μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει μια τορτίγια σε μικρά στρογγυλά κομμάτια.

  • Βήμα 4

    Βάλτε μαζί τα μήλα, τα κρεμμύδια, τα καρύδια, το τυρί κρέμα και τους 2 κρόκους και ανακατέψτε καλά.

  • Βήμα 5

    Σε ένα ταψάκι για muffin, τοποθετήστε τα κομμάτια της τορτίγας γεμισμένα με ένα στρώμα από το μείγμα, μια κουταλιά Mexican Mix και μετά ένα ακόμα στρώμα μείγματος. Τέλος, βάλτε από πάνω ένα μικρό κομμάτι μοτσαρέλα.

  • Βήμα 6

    Αφήστε το ταψάκι στο φούρνο για 1’ στους 140°C.