Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

Παριζιάνικα πακετάκια λαχανικών

Ένας ζουμερός πειρασμός!

Βήματα προετοιμασίας

  • Σοτάρουμε το μίγμα λαχανικών σε μέτρια φωτιά σε ένα τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο.

  • Αρωματίζουμε με το σκόρδο και μαγειρεύουμε για λίγο, μέχρι τα λαχανικά να αποκτήσουν ένα όμορφο χρώμα.

  • Κόβουμε τη ζύμη πίτσας σε μικρά κυκλάκια και τοποθετούμε στο καθένα μια κουταλιά σούπας από το μίγμα λαχανικών.

  • Πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τυρί και κλείνουμε τη ζύμη σε ένα πακετάκι σαν μπαλίτσα, ενώνοντας τις άκρες.

  • Με ένα πινέλο απλώνουμε στην επιφάνεια τον κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με τον παπαρουνόσπορο.

  • Ψήνουμε στους 180°C για 30’. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε!

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Παριζιάνικα πακετάκια λαχανικών
2 άτομα 30-45' Εύκολη
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • <p><a href="https://bonduelle.gr/proion/sotarismena-anamikta-lachanika-ala-parizien">1 &sigma;&upsilon;&sigma;&kappa;&epsilon;&upsilon;&alpha;&sigma;ί&alpha; &alpha;&nu;ά&mu;&iota;&kappa;&tau;&omega;&nu; &lambda;&alpha;&chi;&alpha;&nu;&iota;&kappa;ώ&nu; &laquo;&alpha;&lambda;ά &pi;&alpha;&rho;&iota;&zeta;&iota;έ&nu;&raquo; Bonduelle</a></p>
  • <p>2 &sigma;&kappa;&epsilon;&lambda;ί&delta;&epsilon;&sigmaf; &sigma;&kappa;ό&rho;&delta;&omicron;</p>
  • <p>&lambda;ί&gamma;&omicron; &epsilon;&lambda;&alpha;&iota;ό&lambda;&alpha;&delta;&omicron;</p>
  • <p>200 g &tau;&rho;&iota;&mu;&mu;έ&nu;&omicron; &tau;&upsilon;&rho;ί έ&mu;&epsilon;&nu;&tau;&alpha;&lambda;</p>
  • <p>200 g &zeta;ύ&mu;&eta; &pi;ί&tau;&sigma;&alpha;&sigmaf;</p>
  • <p>1 &kappa;&rho;ό&kappa;&omicron;&sigmaf; &alpha;&upsilon;&gamma;&omicron;ύ</p>
  • <p>&Pi;&alpha;&pi;&alpha;&rho;&omicron;&upsilon;&nu;ό&sigma;&pi;&omicron;&rho;&omicron;&sigmaf;</p>
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Σοτάρουμε το μίγμα λαχανικών σε μέτρια φωτιά σε ένα τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο.

  • Βήμα 2

    Αρωματίζουμε με το σκόρδο και μαγειρεύουμε για λίγο, μέχρι τα λαχανικά να αποκτήσουν ένα όμορφο χρώμα.

  • Βήμα 3

    Κόβουμε τη ζύμη πίτσας σε μικρά κυκλάκια και τοποθετούμε στο καθένα μια κουταλιά σούπας από το μίγμα λαχανικών.

  • Βήμα 4

    Πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τυρί και κλείνουμε τη ζύμη σε ένα πακετάκι σαν μπαλίτσα, ενώνοντας τις άκρες.

  • Βήμα 5

    Με ένα πινέλο απλώνουμε στην επιφάνεια τον κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με τον παπαρουνόσπορο.

  • Βήμα 6

    Ψήνουμε στους 180°C για 30’. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε!