Βήματα προετοιμασίας
-
Σοτάρουμε το μίγμα λαχανικών σε μέτρια φωτιά σε ένα τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο.
-
Αρωματίζουμε με το σκόρδο και μαγειρεύουμε για λίγο, μέχρι τα λαχανικά να αποκτήσουν ένα όμορφο χρώμα.
-
Κόβουμε τη ζύμη πίτσας σε μικρά κυκλάκια και τοποθετούμε στο καθένα μια κουταλιά σούπας από το μίγμα λαχανικών.
-
Πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τυρί και κλείνουμε τη ζύμη σε ένα πακετάκι σαν μπαλίτσα, ενώνοντας τις άκρες.
-
Με ένα πινέλο απλώνουμε στην επιφάνεια τον κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με τον παπαρουνόσπορο.
-
Ψήνουμε στους 180°C για 30’. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε!