Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Ριγκατόνιμε λαχανικά και κρέμα γάλακτος

Ριγκατόνι με μπρόκολο, καρότα και κουνουπίδι. Ένας πολύχρωμος πειρασμός!

Βήματα προετοιμασίας

 • Βράστε το μείγμα 3 λαχανικών για 2 λεπτά. Βράστε τα ριγκατόνι ξεχωριστά σε αλατισμένο νερό για όσο χρόνο συστήνεται στο πακέτο τους.

 • Σε ένα τηγάνι, λιώστε βούτυρο και προσθέστε σκόρδο, προσέχοντας να μην καεί. Προσθέστε sour cream για μαγείρεμα και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μία ομοιογενής παχιά κρέμα. Βάλτε τριμμένη παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.

 • Στην έτοιμη σάλτσα, ρίξτε το μείγμα λαχανικών και τα βρασμένα ριγκατόνι κι ανακατέψτε προσεκτικά για να καλυφθούν όλα τα υλικά με τη σάλτσα. Αν φαίνεται ότι η σάλτσα είναι πολύ παχιά, μπορείτε να ρίξετε λίγο από το νερό των μακαρονιών.

 • Σε ένα πιάτο, βάλτε πρώτα τα ζυμαρικά και μετά τα λαχανικά, μέχρι να έχετε ένα χρωματιστό λαχταριστό γεύμα. Περισσότερες Bonduelle συνταγές και γευστικές ΛAXANISTAS συνταγές για κάθε περίσταση!

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Ριγκατόνιμε λαχανικά και κρέμα γάλακτος
4 άτομα 15-30' Εύκολη
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
Βήματα προετοιμασίας
 • Βήμα 1

  Βράστε το μείγμα 3 λαχανικών για 2 λεπτά. Βράστε τα ριγκατόνι ξεχωριστά σε αλατισμένο νερό για όσο χρόνο συστήνεται στο πακέτο τους.

 • Βήμα 2

  Σε ένα τηγάνι, λιώστε βούτυρο και προσθέστε σκόρδο, προσέχοντας να μην καεί. Προσθέστε sour cream για μαγείρεμα και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μία ομοιογενής παχιά κρέμα. Βάλτε τριμμένη παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.

 • Βήμα 3

  Στην έτοιμη σάλτσα, ρίξτε το μείγμα λαχανικών και τα βρασμένα ριγκατόνι κι ανακατέψτε προσεκτικά για να καλυφθούν όλα τα υλικά με τη σάλτσα. Αν φαίνεται ότι η σάλτσα είναι πολύ παχιά, μπορείτε να ρίξετε λίγο από το νερό των μακαρονιών.

 • Βήμα 4

  Σε ένα πιάτο, βάλτε πρώτα τα ζυμαρικά και μετά τα λαχανικά, μέχρι να έχετε ένα χρωματιστό λαχταριστό γεύμα. Περισσότερες Bonduelle συνταγές και γευστικές ΛAXANISTAS συνταγές για κάθε περίσταση!

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description