1. >Apo to 1853
  2. >Αυτή είναι η προτεραιότητά μας!

Αποστολή: ποιότητα

Εάν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο δεν θα συμβιβαζόμαστε ποτέ στη Bonduelle, αυτό είναι η ποιότητα των προϊόντων μας!

Επαληθεύουμε ακούραστα αυτή την ποιότητα μέσω σχολαστικών ποιοτικών ελέγχων, από τη μια άκρη της αλυσίδας στην άλλη, καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, από τη συγκομιδή έως την αποθήκευση τροφίμων

Ποιος είναι ο ρόλος των ποιοτικών μας ομάδων;

Εξασφάλιση σειράς ελέγχων τροφίμων σε όλα τα στάδια παραγωγής: κατά την παραλαβή των πρώτων υλών, στις γραμμές παραγωγής και τέλος πριν από την αποστολή των επεξεργασμένων τροφίμων.
Ως μέρος του σχεδίου συνεχούς παρακολούθησης, πραγματοποιούνται περισσότερες από 62.000 αναλύσεις ασφάλειας τροφίμων κάθε χρόνο για τα κονσερβοποιημένα, κατεψυγμένα, φρέσκα ή παρασκευασμένα λαχανικά μας! Η επιστήμη και η τεχνολογία μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις διαδικασίες ελέγχου μας και έτσι να εδραιώσουμε τα θεμέλια μιας υπεύθυνης βιομηχανίας που δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια της υγείας, τόσο στο γαλλικό πλαίσιο όσο και σε σχέση με τα διεθνή πρότυπα.
Το 98% των χώρων παραγωγής μας παγκοσμίως διαθέτουν πλέον τουλάχιστον μία πιστοποίηση που εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων διατροφής μας: ISO 9001, ISO 22000 ή ακόμα και τα πρότυπα IFS και BRC. Αυτές οι πιστοποιήσεις αποτελούν εγγύηση υγιεινής, συμμόρφωσης με τις απαραίτητες υγειονομικές διαδικασίες για την επεξεργασία των τροφίμων και τη διατήρησή τους, καθώς και καλή θρεπτική αξία.
Αυτά τα πρότυπα ποιότητας είναι απαραίτητα για εμάς και για τους συνεργαζόμενους παραγωγούς μας γιατί ανταποκρίνονται στην τρέχουσα μεγάλη πρόκληση των αγροδιατροφικών τομέων: την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών και την ικανοποίηση των νέων απαιτήσεών τους!