1. >Apo to 1853
  2. >Φρεσκάδα μεσ’ το χειμώνα στο Smart Park

Φρεσκάδα μεσ’ το χειμώνα στο Smart Park

Η Bonduelle ξεκίνησε πρόσφατα μια σειρά δράσεων για την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με τα οφέλη από την κατανάλωση των προϊόντων της, που απαρτίζονται από μια ευρεία γκάμα κατεψυγμένων και κονσερβοποιημένων λαχανικών ειδικά προσαρμοσμένων στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Η Bonduelle με τη νέα της διαφημιστική καμπάνια έχει ως στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές τις λύσεις για να φροντίζουν την καλύτερη και πληρέστερη διατροφή των ίδιων και των αγαπημένους τους.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, δύο εκδηλώσεις δοκιμών και δωρεάν διανομής κονσερβοποιημένων προϊόντων λαχανικών διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Smart Park στις 8-9 και 15-16 Δεκεμβρίου.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Bonduelle, περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες του Smart Park είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύματα που ετοίμασαν επί τόπου δύο μάγειρες με προϊόντα της Bonduelle.

Όλα τα γεύματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ήταν γεύματα εύκολα στην παρασκευή τους, όπως σαλάτες με κινόα, ζυμαρικά fusilli με μεσογειακό μείγμα λαχανικών και ζεστή σούπα με καλαμπόκι, καρότα, μανιτάρια, βότανα και ελληνικό γιαούρτι.

Οι επισκέπτες όχι μόνο δοκίμασαν αλλά είχαν και την ευκαιρία να λάβουν δείγματα προϊόντων Bonduelle όπως κινόα, ρεβίθια, μαύρα φασόλια και γλυκό καλαμπόκι καθώς και φυλλάδια με συνταγές για να ετοιμάσουν οι ίδιοι εύκολα γεύματα με αυτά τα προϊόντα. 

Για περισσότερες συνταγές με τα προϊόντα μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα συνταγών της ιστοσελίδας μας.