1. >Apo to 1853
  2. >Οι τέλειες φρέσκες σαλάτες της Bonduelle βάζουν χρώμα στη διατροφή σου!

Φυσικά και γνωρίζετε πως με τα λαχανικά της Bonduelle στο ντουλάπι ή τον καταψύκτη σας, έχετε μια εύκολη και τέλεια λύση για να μαγειρεύετε κάθε στιγμή δημιουργικά! Γνωρίζετε, όμως, πως τώρα μπορείτε να έχετε και όλη τη δροσιά και τη φρεσκάδα με τις βιολογικές έτοιμες σαλάτες Bonduelle;

Τώρα, απολαύστε μια ποικιλία από φρεσκοκομμένες σαλάτες, έτοιμες προς κατανάλωση, κάθε στιγμή! Γιατί τώρα, η ποιότητα και η εμπειρία της Bonduelle στα λαχανικά χώρεσε και στις νέες συσκευασίες που θα βρείτε στα ψυγεία των supermarkets για να έχετε μια τέλεια, γευστική και φρέσκια λύση στο πιάτο σας! Χωρίς πλύσιμο, χωρίς καθάρισμα, χωρίς διαδικασίες!

H Bonduelle, με αγάπη και φροντίδα, ετοιμάζει για εμάς συναρπαστικές φρεσκοκομμένες σαλάτες, και σε συνεργασία με την Galitel S.A. φροντίζει να φτάνουν κοντά μας σε όλα τα μεγάλα supermarkets, πάντα φρέσκες, δροσερές και τραγανές!

Μια ποικιλία έτοιμων σαλατών από φυλλώδη πράσινα λαχανικά, λάχανο, σαλάτες φριζέ, καρότο, σπανάκι, mix πράσινων λαχανικών και όχι μόνο, γίνονται η παλέτα που καθημερινά δίνει χρώμα και φρεσκάδα στο τραπέζι μας!

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά φρέσκων σαλατών έτοιμων για κατανάλωση, αλλά και τη σειρά βιολογικών σαλατών της Bonduelle, Βe!Bio εδώ.