1. >Apo to 1853
  2. >Πλανήτης, Τρόφιμα, Άνθρωποι: Οδεύουμε προς το 2025!

Το 2050 δεν θα είμαστε τίποτα λιγότερο από... 9 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. 9 δισεκατομμύρια γυναίκες και άντρες που θα χρειαστεί να μετακινηθούν, να ντυθούν, να εργαστούν αλλά πάνω από όλα: να φάνε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το μέλλον τώρα, διασφαλίζοντας τη μετάβαση σε πρότυπα κατανάλωσης που σέβονται περισσότερο την υγεία μας και τον πλανήτη. Στο Bonduelle, είμαστε πεπεισμένοι ότι η φύση είναι το μέλλον μας, γι' αυτό κάναμε μια συμφωνία. Ονομάζεται «Η B! Συμφωνία». Μια πραγματική δέσμευση για τον πλανήτη, το φαγητό και τους ανθρώπους. Η μετάβαση είναι καθ' οδόν: οδεύουμε προς το 2025!

Το 2025... η γη μας θα καλλιεργηθεί πιο οικολογικά

Μέχρι το 2025... θα έχουμε μειώσει τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις και η γη θα καλλιεργείται πιο οικολογικά.

Όπως έδωσε η Eloïse Thirouin ή ο Hubert Όπως αποδεικνύεται από αυτό, θα έχουμε αναπτύξει με τους αγρότες εταίρους μας βιώσιμες πρακτικές για την ελαχιστοποίηση της χρήσης προϊόντων επεξεργασίας φυτών και ορυκτών λιπασμάτων. Στόχος μας: να προστατεύσουμε τη βιοποικιλότητα και να εφαρμόσουμε εναλλακτικές και βιώσιμες πρακτικές καλλιέργειας σε κάθε καλλιεργούμενη έκταση έως το 2025.

Εργοστάσια καλύτερα εξοπλισμένα για την παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, σχέδια για μηδενική απώλεια φυσικών πόρων από χωράφι σε πιάτο, ανακυκλωμένο νερό απευθείας επί τόπου...

Μέχρι το 2025, θα έχουμε μειώσει σημαντικά το αποτύπωμα άνθρακα και όλες οι συσκευασίες μας θα είναι σχεδιασμένες ώστε να είναι ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιήσιμες.

Το 2025, θα ταΐζουμε τους ανθρώπους όλο και πιο βιώσιμα
Τα λαχανικά είναι μια τροφή του μέλλοντος για τον πλανήτη. Θα έχουμε συνεχίσει την αξιοποίησή τους μέσω της ιχνηλασιμότητας τους, των νέων συνταγών, της ανάπτυξης βιολογικών σειρών, των φιλικών προς το περιβάλλον συσκευασιών,... Θα έχουμε ακολουθήσει το κάτι παραπάνω από πολλά υποσχόμενο κομμάτι των φυτικών πρωτεϊνών, τα νέα αστέρια του φαγητού! Το 2025 θέλουμε το 100% των εμπορικών σημάτων του Ομίλου Bonduelle να έχουν θετικό αντίκτυπο και θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη του Ιδρύματος Louis Bonduelle, για να αλλάξουμε βιώσιμα τις διατροφικές συμπεριφορές.

Το 2025... θα ενισχυθεί η προτεραιότητα για την ευημερία των εργαζομένων και των τοπικών κοινωνιών!

Δημιουργήστε χώρο για πρωτοβουλίες εργαζομένων που κάνουν τη διαφορά! Τα κοινωνικά έργα θα είναι μέρος της καθημερινής ζωής όλων... από το Μόντρεαλ έως τη Μόσχα, το 100% των τοποθεσιών του Ομίλου Bonduelle θα συμμετέχουν σε έργα με τις τοπικές τους κοινότητες. Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στους υπαλλήλους να συμμετάσχουν στη μεταμόρφωση του Bonduelle... χωρίς να ξεχνάμε τα βασικά: το 2025, στοχεύουμε σε 0 εργατικά ατυχήματα.