1. >Apo to 1853
  2. >Κάνε το πιάτο σου παιδική χαρά

Ως υπέρμαχος της υγιειΝής ζωής, η Bonduelle είΝαι υπεύθυΝη για τους καταΝαΛωτές της, παρέχοΝτας τα καΛύτερα προϊόΝτα για καθημεριΝά θρεπτικά και Νόστιμα γεύματα για παιδιά και γοΝείς. Και δεΝ υπάρχει καΛύτερος τρόπος προσέγγισης τωΝ μικρώΝ παιδιώΝ, από το παιχΝίδι.

Η Bonduelle καΛεί τους μικρούς φίΛους της Να παίξουΝ, ΛαΝσάροΝτας μια εκστρατεία με στόχο Να εκπαιδεύσει τις προτιμήσεις τωΝ μικρώΝ για τα τρόφιμα, προωθώΝτας τηΝ καταΝάΛωση φρούτωΝ και ΛαχαΝικώΝ, με έΝαΝ δημιουργικό και ιδιαίτερα εΛκυστικό τρόπο.

Τα Νόστιμα ΛαχαΝικά, καθώς και οι φιΛικοί διατροφοΛόγοι, θα εισαγάγουΝ τα παιδιά σε μια ιστορία για τηΝ υγεία και τη δημιουργικότητα. Έτσι, η Bonduelle θα στείΛει έΝα ισχυρό και αποτεΛεσματικό μήΝυμα: η καταΝάΛωση φρούτωΝ και ΛαχαΝικώΝ μπορεί Να είΝαι εύκοΛη, Νόστιμη αΛΛά και διασκεδαστική.

Μέσα από δημιουργικά παιχΝίδια και εΛκυστικά σχέδια με ΛαχαΝικά, τα παιδιά θα αΝακαΛύψουΝ τα οφέΛη, που εκτός από τα εΛκυστικά χρώματά τους, παρέχουΝ επίσης έΝα ευρύ φάσμα θρεπτικώΝ ουσιώΝ που τα βοηθούΝ Να είΝαι υγιή, επηρεάζοΝτας θετικά τις μεΛΛοΝτικές τους συΝήθειες.