Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Πώς να τρως τα λαχανάκια

 

Τα λαχανάκια είναι πιο υγιεινά όταν είναι ωμά. Είναι, επίσης, τόσο ευαίσθητα που δεν αντέχουν την υψηλή θερμότητα. Εδώ θα βρείτε μερικούς τρόπους να τα απολαύσετε:

 

Ρύζι με λαχανικά και λαχανάκια

Προσθέτουμε τα λαχανάκια στο τέλος του μαγειρέματος. Ένα ανακάτεμα με ένα κουτάλι στο ζεστό μείγμα είναι αρκετό για να απορροφήσουν τη γεύση του φαγητού.

Σε ένα μπέργκερ

Εκτός από την συνηθισμένη γέμιση στο ψωμάκι του μπέργκερ, προσθέτουμε επίσης μια χούφτα λαχανάκια.

Σούπα βελουτέ

Κάθε σούπα βελουτέ θα είναι μια χαρά αν σερβιριστεί με περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού λαχανάκια ακριβώς στο κέντρο. Τα λαχανάκια δεν θα βυθιστούν, αλλά θα παραμένουν στην κορυφή ως μια νόστιμη διακόσμηση.

Σούπα

Σε μια σούπα φασολιών είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για noodles. Τα προσθέτουμε ακριβώς πριν σερβιριστεί η ζεστή σούπα στο μπολ. Η ζέστη θερμοκρασία θα κάνει τα λαχανάκια μαλακά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σαλάτα

Αυτό είναι ένα κλασσικό πιάτο. Προσθέτουμε στα λαχανάκια ένα αγγούρι και ένα καρότο, κόβουμε μία κόκκινη και μία πράσινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες, πασπαλίζουμε με άνηθο και μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε όπως επιθυμούμε.

 


Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Σαλάτα με ρεβύθια και γλυκοπατάτες
ΛΑΧΑΝΙSTAS Σαλάτα με ρεβύθια και γλυκοπατάτες

Ένα κατάλληλο πιάτο για μια χορτοφαγική πρωτεΐνη!

2 άτομα 15-30' Μέτρια Δυσκολία
ΛΑΧΑΝΙSTAS Τυλιχτό σάντουιτς με μαύρα φασόλια
ΛΑΧΑΝΙSTAS Τυλιχτό σάντουιτς με μαύρα φασόλια

Μεξικάνικο πιάτο με κοτόπουλο και μαύρα φασόλια!

2 άτομα 15-30' Μέτρια Δυσκολία
ΛΑΧΑΝΙSTAS ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ TEXAS MIX
ΛΑΧΑΝΙSTAS ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ TEXAS MIX

Ένα παραδοσιακό πιάτο…αλλιώτικα!

4 άτομα 30-45' Μέτρια Δυσκολία
Τηγανιτά dumplings με σπανάκι και κινέζικο λάχανο
Τηγανιτά dumplings με σπανάκι και κινέζικο λάχανο

Multiethnic γεύσεις στην κουζίνα σας

2 άτομα 30-45' Μέτρια Δυσκολία
Πώς να τρως τα λαχανάκια

 

Τα λαχανάκια είναι πιο υγιεινά όταν είναι ωμά. Είναι, επίσης, τόσο ευαίσθητα που δεν αντέχουν την υψηλή θερμότητα. Εδώ θα βρείτε μερικούς τρόπους να τα απολαύσετε:

 

Ρύζι με λαχανικά και λαχανάκια

Προσθέτουμε τα λαχανάκια στο τέλος του μαγειρέματος. Ένα ανακάτεμα με ένα κουτάλι στο ζεστό μείγμα είναι αρκετό για να απορροφήσουν τη γεύση του φαγητού.

Σε ένα μπέργκερ

Εκτός από την συνηθισμένη γέμιση στο ψωμάκι του μπέργκερ, προσθέτουμε επίσης μια χούφτα λαχανάκια.

Σούπα βελουτέ

Κάθε σούπα βελουτέ θα είναι μια χαρά αν σερβιριστεί με περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού λαχανάκια ακριβώς στο κέντρο. Τα λαχανάκια δεν θα βυθιστούν, αλλά θα παραμένουν στην κορυφή ως μια νόστιμη διακόσμηση.

Σούπα

Σε μια σούπα φασολιών είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για noodles. Τα προσθέτουμε ακριβώς πριν σερβιριστεί η ζεστή σούπα στο μπολ. Η ζέστη θερμοκρασία θα κάνει τα λαχανάκια μαλακά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σαλάτα

Αυτό είναι ένα κλασσικό πιάτο. Προσθέτουμε στα λαχανάκια ένα αγγούρι και ένα καρότο, κόβουμε μία κόκκινη και μία πράσινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες, πασπαλίζουμε με άνηθο και μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε όπως επιθυμούμε.

 

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description