Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

Πώς να τρως τα λαχανάκια

 

Τα λαχανάκια είναι πιο υγιεινά όταν είναι ωμά. Είναι, επίσης, τόσο ευαίσθητα που δεν αντέχουν την υψηλή θερμότητα. Εδώ θα βρείτε μερικούς τρόπους να τα απολαύσετε:

 

Ρύζι με λαχανικά και λαχανάκια

Προσθέτουμε τα λαχανάκια στο τέλος του μαγειρέματος. Ένα ανακάτεμα με ένα κουτάλι στο ζεστό μείγμα είναι αρκετό για να απορροφήσουν τη γεύση του φαγητού.

Σε ένα μπέργκερ

Εκτός από την συνηθισμένη γέμιση στο ψωμάκι του μπέργκερ, προσθέτουμε επίσης μια χούφτα λαχανάκια.

Σούπα βελουτέ

Κάθε σούπα βελουτέ θα είναι μια χαρά αν σερβιριστεί με περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού λαχανάκια ακριβώς στο κέντρο. Τα λαχανάκια δεν θα βυθιστούν, αλλά θα παραμένουν στην κορυφή ως μια νόστιμη διακόσμηση.

Σούπα

Σε μια σούπα φασολιών είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για noodles. Τα προσθέτουμε ακριβώς πριν σερβιριστεί η ζεστή σούπα στο μπολ. Η ζέστη θερμοκρασία θα κάνει τα λαχανάκια μαλακά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σαλάτα

Αυτό είναι ένα κλασσικό πιάτο. Προσθέτουμε στα λαχανάκια ένα αγγούρι και ένα καρότο, κόβουμε μία κόκκινη και μία πράσινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες, πασπαλίζουμε με άνηθο και μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε όπως επιθυμούμε.

 


Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι
ΛΑΧΑΝΙSTAS Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι

Fusilli με μανιτάρια και σπανάκι,πιάτο πειρασμός για μικρούς και μεγάλους!

2 άτομα 30-45' Εύκολη
Μεξικάνικη σαλάτα με γλυκό καλαμπόκι
Μεξικάνικη σαλάτα με γλυκό καλαμπόκι

Super ιδέα για μια μεξικάνικη βραδιά!

4 άτομα κάτω από 15' Εύκολη
Σάντουιτς τόνου με Gold καλαμπόκι με  τσίλι
Σάντουιτς τόνου με Gold καλαμπόκι με τσίλι

Ένα καθόλου αδιάφορο κολατσιό!

4 άτομα κάτω από 15' Εύκολη
Κλειστή πίτα με μανιτάρια και κοτόπουλο.
Κλειστή πίτα με μανιτάρια και κοτόπουλο.

Εντυπωσιάστε στο γιορτινό τραπέζι!

4 άτομα πάνω από 45' Πρόκληση
Πώς να τρως τα λαχανάκια

 

Τα λαχανάκια είναι πιο υγιεινά όταν είναι ωμά. Είναι, επίσης, τόσο ευαίσθητα που δεν αντέχουν την υψηλή θερμότητα. Εδώ θα βρείτε μερικούς τρόπους να τα απολαύσετε:

 

Ρύζι με λαχανικά και λαχανάκια

Προσθέτουμε τα λαχανάκια στο τέλος του μαγειρέματος. Ένα ανακάτεμα με ένα κουτάλι στο ζεστό μείγμα είναι αρκετό για να απορροφήσουν τη γεύση του φαγητού.

Σε ένα μπέργκερ

Εκτός από την συνηθισμένη γέμιση στο ψωμάκι του μπέργκερ, προσθέτουμε επίσης μια χούφτα λαχανάκια.

Σούπα βελουτέ

Κάθε σούπα βελουτέ θα είναι μια χαρά αν σερβιριστεί με περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού λαχανάκια ακριβώς στο κέντρο. Τα λαχανάκια δεν θα βυθιστούν, αλλά θα παραμένουν στην κορυφή ως μια νόστιμη διακόσμηση.

Σούπα

Σε μια σούπα φασολιών είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για noodles. Τα προσθέτουμε ακριβώς πριν σερβιριστεί η ζεστή σούπα στο μπολ. Η ζέστη θερμοκρασία θα κάνει τα λαχανάκια μαλακά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σαλάτα

Αυτό είναι ένα κλασσικό πιάτο. Προσθέτουμε στα λαχανάκια ένα αγγούρι και ένα καρότο, κόβουμε μία κόκκινη και μία πράσινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες, πασπαλίζουμε με άνηθο και μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε όπως επιθυμούμε.