Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Μελιτζάνα

Η μελιτζάνα είναι ένα πρωτότυπο και νόστιμο λαχανικό (ε, ναι!). Ταυτόχρονα, το βιολετί χρώμα δίνει μια νότα στο φαγητό σας και η γεύση εκπλήσσει ευχάριστα τον ουρανίσκο σας. Με λάδι

και σκόρδο, με κάρυ, γεμιστές, παναρισμένες, οι μελιτζάνες είναι κατάλληλες για όλες τις ορέξεις και όλες τις φαντασιώσεις. Ανακαλύψτε τη δική σας από τις συνταγές με μελιτζάνες της

Bonduelle και αφήστε τους εαυτούς σας κατάπληκτους!

 

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;  

Η μελιτζάνα ξέρει να είναι επιθυμητή: έπρεπε να περάσουν όχι λιγότερο από 4000 χρόνια για να φτάσει στα πιάτα μας! Ερχόμενη από την Ινδία, όπου τη βρίσκουμε σήμερα σε ποικιλίες όλων των χρωμάτων, στην Ευρώπη ξεκίνησε στην Ιταλία τον 15ο αιώνα και στη συνέχεια στη Γαλλία. Αναπτύσσεται στη νότια Γαλλία από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο και η συγκομιδή της γίνεται πριν από την πλήρη ωριμότητα για να διατηρήσει όλα τα συστατικά.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙΚΟ;

Με το λαμπερό της φόρεμα, τις όμορφες μοβ αντανακλάσεις και τις γενναιόδωρες καμπύλες της, η μελιτζάνα έχει άσσους στο μανίκι! Περιέχει έναν πολύ αρωματικό διαφανή πολτό που την κάνει αναμφισβήτητα την βασίλισσα της μεσογειακής κουζίνας. Η μελιτζάνα είναι κατάλληλη για όλες τις φαντασιώσεις... πολλών πολιτισμών, που την τρίβουν με σκόρδο, ελαιόλαδο, κάρι και την ψήνουν ή την κάνουν πίτα με μέλι και φέτα, με αρνί ή απλά με ελαιόλαδο. Κατά το μαγείρεμα στο φούρνο, κόψτε την στα δύο κατά μήκος και κάντε εγκάρσιες τομές στο εσωτερικό της.

 Προϊόντα που χρησιμοποιούν αυτό το λαχανικό
Έτοιμο γεύμα Μεσογειακό Μιξ
Έτοιμο γεύμα Μεσογειακό Μιξ
400.00g
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description