Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Τα λαχανάκια Βρυξελλών

Πρόκειται για ένα φυτό, το οποίο βγαίνει 2 φορές το χρόνο και προέρχεται από την οικογένεια του λάχανου, που καλλιεργείται για τα πράσινα βλαστάρια του. Παρουσιάζεται σε περιοχές με εύκρατα κλίματα.

100 γραμμάρια λαχανάκια Βρυξελλών = 25-34 θερμίδες

Περιέχει άμυλο, σίδηρο, κάλιο, φώσφορο, βιταμίνη C, βιταμίνες ομάδας Β, προβιταμίνη Α.

Οι μέλλουσες μητέρες πρέπει να καταναλώνουν λαχανάκια Βρυξελλών, χρησιμοποιώντας τα ως πηγή φολικού οξέος. Αυτό είναι απαραίτητο για τον σωστό σχηματισμό του νευρικού συστήματος του παιδιού, μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο εμφάνισης επιπλοκών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αποτελούν μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, ένα από τα σημαντικότερα αντιοξειδωτικά. Τα λαχανάκια Βρυξελλών βοηθούν τη μέλλουσα μαμά να διατηρήσει ένα όμορφο και μαλακό δέρμα. Η περιεκτικότητα σε άμυλο βοηθάει επίσης στη δυσκοιλιότητα - συχνό φαινόμενο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description