Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Το chard

Μια ποικιλία από τεύτλα που προέρχονται από τις ακτές της Μεσογείου, που καλλιεργούνται στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

100g chard = 35 θερμίδες

Το chard περιέχει φυτικές ίνες, κάλιο, νάτριο, ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο, βιταμίνες A, B1, B2, C, PP.

Μια πλούσια πηγή καλίου

Έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε κάλιο απο όλα τα λαχανικά. Αυτό το μέταλλο είναι απαραίτητο για την καλή διαχείριση των υδατικών πόρων στο σώμα, για τη νεφρική λειτουργία και την αρτηριακή πίεση, καθώς και για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, για τη μυϊκή εργασία και για την οξυγόνωση του εγκεφάλου και για τη βελτίωση της συγκέντρωσης.

Τα τεύτλα και τα μικρά τεύτλα

Το chard είναι πρακτικά ρίζα με πράσινα φύλλα στην επιφάνεια και το νεαρό τεύτλο είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται στην κουζίνα μαζί με τη ρίζα του. Το chard έχει μεγάλα φύλλα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως το σπανάκι. Είναι επίσης μια τέλεια προσθήκη σε σαλάτες, σούπες ή σνακ.Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description