Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Το λάχανο Kale

Γνωστό από την αρχαιότητα, είναι ένα βότανο από την οικογένεια των λάχανων, που καλλιεργείται στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.

 

100 g λάχανο Kale - 29 θερμίδες

 

Το λάχανο Kale περιέχει β-καροτένιο, λουτεΐνη, ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο, μαγνήσιο, βιταμίνες Α1, Β1, Β2, Β6, C, Ε και Κ.

 

Πολύτιμα αντιοξειδωτικά

 

Λόγω του αντιοξειδωτικού περιεχομένου, το λάχανο Kale προστατεύει από τους όγκους και τη σκλήρυνση. Είναι ένα εύπεπτο φαγητό, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και βιταμίνες και συνιστάται στη διατροφή των ηλικιωμένων και των παιδιών.

 

Ένα λαχανικό με ιστορία και ... γεωγραφία

 

Ήδη από τον Μεσαίωνα, το λάχανο Kale ήταν γνωστό και εκλεκτό λαχανικό σε όλη την Ευρώπη. Οι κάτοικοι της Βραζιλίας, των Κάτω Χωρών, της Πορτογαλίας, της Νότιας Αφρικής και της Ιαπωνίας, δύσκολα μπορούσαν να φανταστούν μια κουζίνα που δεν περιλαμβάνει λάχανο Kale. Είναι επίσης γνωστό και χρησιμοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες.Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description