Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Λαχανικά για σαλάτα

Γλυκό καλαμπόκι GOLD

Πλούσιο σε φυτικές ίνες

170.00g 300.00g 670.00g
Eχουμε 12 συνταγές με Γλυκό καλαμπόκι GOLD Δείτε τις συνταγές

Από τις καλύτερες ποικιλίες γλυκού καλαμποκιού, το γλυκό καλαμπόκι Bonduelle δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη και οι τραγανοί του κόκκοι χαρίζουν μια ζωηρή γευστική πινελιά σε κάθε σας πιάτο. Βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας, η Bonduelle δε χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και εγγυάται για την άριστη ποιότητα του καλαμποκιού που φτάνει στο τραπέζι σας. Αποστειρωμένο προϊόν, χωρίς συντηρητικά και πλούσιο σε εδώδιμες ίνες, το γλυκό καλαμπόκι είναι έτοιμο για κατανάλωση σε ζεστά πιάτα ή και σαλάτες.

ΣΥΣΤΑΤΙΚA

Γλυκό καλαμπόκι, νερό, αλάτι.

Οδηγίες φύλαξης

Να καταναλώνεται, κατά προτίμηση, πριν από την ημερομηνία στο κάτω μέρος της συσκευασίας. Ημερομηνία παραγωγής και ο αριθμός παρτίδας αναφέρονται στο κάτω μέρος της κονσέρβας. Να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα, να φυλάσσεται στο ψυγείο στους 4 βαθμούς για 48 ώρες, μέσα σε ένα καθαρό και κλειστό δοχείο τροφίμων.

Διατροφική αξία ανά 100g προϊόντος
Ενεργειακή αξία 334 kj/80 kcal
Λίπη 1.90g
Οξέα 0.50g
Γλυκαντικά 10.80g
Σάκχαρα 5.20g
Φυτικές Ίνες 3.80g
Πρωτεϊνη 2.90g
Αλάτι 0.40g
Καλαμπόκι

Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑIΔΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Καλαμπόκι

Ανακαλύψτε το γλυκό καλαμπόκι της Bonduelle! Σε τορτίγιες ή [...]

Διαβάστε περισσότερα
Συνταγές: Γλυκό καλαμπόκι GOLD

Άλλα προϊόντα Bonduelle

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description