Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Λαχανικά μαγειρεμένα στον ατμό

Πράσινα Φασολάκια

750.00g
Eχουμε 8 συνταγές με Πράσινα Φασολάκια Δείτε τις συνταγές

Φίνα και τραγανά, τα πράσινα φασολάκια Bonduelle προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη γεύση σε κάθε σας πιάτο! Μαγειρεμένα στον ατμό πριν την κατάψυξη, καταφέρνουν να διατηρήσουν όλη τη θρεπτική τους αξία, το χρώμα και τη γεύση, αλλά και να μαγειρεύονται πανεύκολα μέσα σε λίγα λεπτά. Απολαύστε τα σαν σαλάτα όπως τα αμπελοφάσουλα, λαδερά, συνοδεύοντας το κρέας ή σε οποιαδήποτε άλλη συνταγή!

ΣΥΣΤΑΤΙΚA

Λεπτά πράσινα φασολάκια. Πιθανώς να περιέχει ίχνη σέλινου. Η περιεκτικότητα σε αλάτι οφείλεται εξ'ολοκλήρου στην φυσική παρουσία του νατρίου.

Οδηγίες φύλαξης

Συντήρηση (από 0 έως +4 ° C) για 24 ώρες. Κατάψυξη (- 18 ° C) έως την ημερομηνία που αναγράφεται στη συσκευασία. Το προϊόν ήταν αποθηκευμένο στους -18 ° C. Μαγειρεμένα στον ατμό, προϊόν ταχείας κατάψυξης. Μην καταψύξετε ξανά το προϊόν μετά την απόψυξη! Ακολουθήστε τις οδηγίες παρασκευής που αναγράφονται στη συσκευασία.

Διατροφική αξία ανά 100g προϊόντος
Ενεργειακή αξία 199 kj/47 kcal
Λίπη 0.30g
Οξέα 0.20g
Γλυκαντικά 5.90g
Σάκχαρα 2.60g
Φυτικές Ίνες 4.70g
Πρωτεϊνη 3.00g
Αλάτι 0.02g
Συνταγές: Πράσινα Φασολάκια

Άλλα προϊόντα Bonduelle

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description