Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου Όμιλος Bonduelle

Covid-19: Πληροφορίες

Αντιμέτωπος με μια εξαιρετική κρίση στον τομέα της υγείας, ο όμιλος Bonduelle έχει εφαρμόσει συγκεκριμένα μέτρα και μοτίβα οργάνωσης της εργασίας σε όλες τις εγκαταστάσεις του και στα κεντρικά του γραφεία, ώστε να εφαρμόσει κατά γράμμα τις αυστηρές οδηγίες υγείας και ασφάλειας που εκδίδουν οι αρχές.

Η κορυφαία προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι η απόλυτη ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού και των οικογενειών τους, καθώς και των προμηθευτών και καταναλωτών μας. Για το σκοπό αυτό, διασφαλίζουμε την αυστηρή τήρηση των ενισχυμένων κανόνων υγιεινής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση έχει δηλώσει σαφώς ότι η βιομηχανία γεωργικών προϊόντων διατροφής είναι μια απαραίτητη προτεραιότητα, ο όμιλος Bonduelle έχει ήδη δημιουργήσει έναν οργανισμό που θα εξασφαλίσει την κατάλληλη επιχειρηματική συνέχεια στις δύσκολες αυτές συνθήκες.

Όπως όλοι οι πολίτες και οι εταιρείες στη χώρα, η Bonduelle προσαρμόζει τις καθημερινές της λειτουργίες και συμμετέχει στις συλλογικές προσπάθειες για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού. Σε αυτό το πρωτοφανές πλαίσιο, θέλουμε να επισημάνουμε τη δέσμευση των εργαζομένων μας, οι οποίοι επιδεικνύουν καθημερινά προσαρμοστικότητα, ανταπόκριση, καθώς και υψηλό επίπεδο ευθύνης, προκειμένου να διασφαλιστεί η πρόσβαση σε τρόφιμα για όλους.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description