Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Η ιστορία της Bonduelle

Ιστορία πάνω από 165 χρόνια
Η οικογένεια της Bonduelle ιδρύθηκε το 1853, έχοντας ως αποστολή να συνδεθεί το όνομά της με την καλή και ποιοτική ζωή, διασφαλίζοντάς το μέσα από τα λαχανικά της.
Προωθώντας την καινοτομία και έχοντας ένα μακρύ όραμα, η οικογένεια εξαπλώθηκε σε πολλά γεωγραφικά μήκη και πλάτη, με το 77% του κέρδους της να προέρχεται από την Γαλλία, την χώρα απ' όπου ξεκίνησε
Παγκόσμια Αναγνώριση
Σε ένα κόσμο που ανησυχεί για το πόσο θρεπτικό διατροφικά θα είναι το μέλλον του, η Bonduelle προσφέρει λαχανικά όλων των ειδών, όλων των τεχνολογιών, σε όλο τον κόσμο, με στόχο την ανάπτυξη της κουλτούρας της κατανάλωσης λαχανικών για απόλαυση και υγεία.
Η Bonduelle έχει κατακτήσει την πρωτιά στα επεξεργασμένα λαχανικά σε όλο τον κόσμο.
"Η Bonduelle έχει ιστορία 165 χρόνων και έχει καταφέρει μέσα σε αυτό το διάστημα να παρέχει υγιεινά λαχανικά, διαφόρων ποικιλιών και τεχνολογιών σε 80 χώρες."
Τα πλάνα μας στην Ελλάδα
Ξεκινώντας το 2016, η Bonduelle λάνσαρε στην ελληνική αγορά κατεψυγμένα λαχανικά υψηλής ποιότητας.
Είμαστε μια ομάδα αφοσιωμένων ανθρώπων που δουλεύουν με πάθος και τόλμη σε κάθε εγχείρημα. Θέλουμε όλοι να απολαμβάνουν τη γεύση των λαχανικών της Bonduelle καθημερινά.
Καινοτομία και ποιότητα
Για την Bonduelle, η ποιότητα του προϊόντος είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας. Η θρεπτική τους αξία και γεύση είναι το κύριο μέλημα όλης της παραγωγής.
Γίνονται συνεχείς έλεγχοι σε διαφορετικά στάδια της παραγωγής, ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας:
 • Επιλογή των παραγωγών και των σπόρων
 • Παρακολουθώντας τις καλλιέργειες
 • Το στάδιο ωρίμανσης των λαχανικών, τα χαρακτηριστικά τους
 • Η διαδικασία παραγωγής
 • Δίκτυα
 • Συσκευασία
 • Μια δέσμευση για το μέλλον
  Όλη η παραγωγή της Bonduelle έχει οργανωθεί με σκοπό να παρέχει υγιεινά και νόστιμα προϊόντα, διατηρώντας ανέπαφες τις θρεπτικές τους αξίες.
  Για να το πετύχει αυτό, η Bonduelle έθεσε αυστηρούς κανόνες, που τους εφαρμόζει σε όλα τα στάδια της παραγωγής, καθώς και σε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτήν (αγρότες, βιομηχανικούς φορείς, εμπορικές υπηρεσίες κ.α.), ώστε να εξασφαλίσει την αρτιότητα και την ποιότητα των προϊόντων της.
  "Για να υιοθετηθεί ένας υγιεινός τρόπος ζωής από όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται, η Bonduelle είναι η καθημερινή σου έμπνευση."
  Σεβασμός στη φύση: μια φιλική προς το περιβάλλον γεωργία
  Η γεωργία της Bonduelle είναι οργανική, αποτελεσματική, υγιεινή και αειφόρος. Αυτό δημιουργεί μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο σεβασμό για το περιβάλλον και τους οικονομικούς στόχους των αγροτών, ώστε να υπηρετεί και να ικανοποιεί τις προσδοκίες των πελατών της.
  Με το σκοπό ενός συμπαγούς οράματος και με εγγύηση καλύτερης ποιότητας, έχει συνταχθεί πρωτόκολλο εφοδιασμού μεταξύ του αγρονομικού τμήματος της Bonduelle, των αγροτών, των προμηθευτών και των μεταφορέων. Αυτό διασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο των διαφορετικών σοδειών και της ποιότητάς τους. Επειδή η Bonduelle θέλει πάντα να σας παρέχει τα καλύτερα λαχανικά!
  Ecommerce Modal Title
  Ecommerce Modal Description