1. >Selida menu
  2. >Εδώ, νοιαζόμαστε φυσικά!

Στη Bonduelle, νοιαζόμαστε για εσάς, την ευημερία σας και την υγεία του πλανήτη. Νοιαζόμαστε για τη διατροφή σας και το αποδεικνύουμε συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας, εμπνέοντας παράλληλα ένα υγιεινό μοντέλο φυτικής διατροφής.

Τα λαχανικά της Bonduelle ταιριάζουν στον γρήγορο τρόπο ζωής μας. Κατεψυγμένα ή σε κονσέρβα, τα αγαπημένα μας λαχανικά συνδέονται άμεσα με την ποιότητα, τη φρεσκάδα, τη νοστιμιά και την ευκολία παρασκευής.

Εδώ, νοιαζόμαστε για τη διατροφή σας φυσικά!
 
Και τι γίνεται με τη φύση; Στη Bonduelle, πιστεύουμε ότι η φύση είναι το μέλλον μας. Υποστηρίζουμε την υπεύθυνη γεωργία και καθημερινά αναζητούμε νέους τρόπους ανάπτυξης, προετοιμασίας και πώλησης των προϊόντων μας, βοηθώντας στην οικοδόμηση ενός πιο υγιούς και βιώσιμου μέλλοντος.

Εδώ, δεσμευόμαστε για τον πλανήτη φυσικά!
 
Έτσι, για κάθε στιγμή της ημέρας, όταν θέλετε κάτι ελαφρύ αλλά θρεπτικό, νόστιμο και υγιεινό, ακόμα και για όταν δεν έχετε χρόνο, δοκιμάστε τα λαχανικά της Bonduelle! Είτε στην κατάψυξη ή στο ράφι, τα λαχανικά της Bonduelle διατηρούν όλες τις βιταμίνες, το ζωηρό χρώμα και τη γεύση τους και «ζουν» κάτω από την ίδια στέγη· εκείνη της ίδιας ποιότητας και φρεσκάδας, ανεξάρτητα από τη συσκευασία τους· εκείνη της Bonduelle. 

Εδώ, μαγειρεύουμε φυσικά!
 
Και τώρα, η Bonduelle σας επιβραβεύει για την προτίμησή σας χαρίζοντάς σας απίθανα δώρα! Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα Bonduelle στα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ, αγοράστε τουλάχιστον 2, πάρτε μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό Bonduelle έως και τις 12/12/2022 και ώρα 23:59 και κερδίστε 4ήμερες διαμονές στον Μυστρά, iPad 2021, και οικολογικές τσάντες με προϊόντα!

Εδώ, κερδίζουμε φυσικά!
 
Μάθετε περισσότερα για τον Μεγάλο Διαγωνισμό εδώ!