1. >Selida menu
  2. >H Bonduelle σου βάζει ιδέες...και με νέο τηλεοπτικό σποτ!

 

Η Bonduelle κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση με ένα νέο τηλεοπτικό σποτ, που... σου βάζει ιδέες!

Τελικά, το να τρως λαχανικά, είναι πιο εύκολο από ότι νομίζεις: ακόμη κι αν δεν έχεις ποτέ χρόνο για καθάρισμα, ακόμη κι αν δεν ξέρεις πώς να μαγειρέψεις τα φρέσκα λαχανικά, ή ακόμη κι αν θέλεις να εντάξεις τα λαχανικά στην καθημερινή σου διατροφή, χωρίς κόπο, αλλά και με όλη τη γεύση και υψηλή διατροφική αξία του φρέσκου λαχανικού!

Γιατί η Bonduelle έχει την εμπειρία 168 ετών στην αγορά λαχανικών σε 100 χώρες παγκοσμίως, και με ποιότητα που σέβεται τη φύση, τα προϊόντα της και τον άνθρωπο, φέρνοντας πάντα στο τραπέζι μας λαχανικά κατεψυγμένα ή σε κονσέρβα, από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες, χωρίς συντηρητικά και έτοιμα να τα απολαύσουμε γρήγορα και εύκολα! Ακόμη, η Bonduelle μας προτείνει την παγκόσμια πατέντα της, μια καινοτόμα μέθοδο σύμφωνα με την οποία τα λαχανικά περνούν από τον ατμό αμέσως μετά τη συγκομιδή και πριν την κατάψυξη, κάτι που τους επιτρέπει να διατηρούν το χρώμα, τη γεύση και όλες τις βιταμίνες τους, και να μαγειρεύονται σε πολύ λιγότερο χρόνο!Aυτή είναι η Bonduelle που έκανε τις μητέρες να εντάξουν περισσότερα λαχανικά στη διατροφή των παιδιών, και τα παιδιά να αγαπήσουν τα λαχανικά!Αυτή είναι η Bonduelle που εμπιστεύεσαι!

Δε φταις εσύ, λοιπόν, που μέχρι σήμερα έβρισκες δικαιολογίες για να φας...αύριο ή μεθαύριο λαχανικά! Μην αναβάλλεις την απόλαυση και την υγιεινή σου καθημερινή διατροφή! Γίνε σήμερα ΛΑΧΑΝΙSTAS, παίξε με τις γεύσεις κα τα χρώματα και αναζήτησε τα λαχανικά Bonduelle σε όλα τα supermarkets!

Η Bonduelle βάζει τα λαχανικά. Βάζεις την όρεξη;

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ.