Βήματα προετοιμασίας
-
Σε 500ml ζεστό νερό διαλύστε το αλάτι, τη ζάχαρη, τη μαγιά και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε τα όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν και βάλτε σταδιακά το αλεύρι, μέχρι να μην κολλάει πια. Χωρίστε τη ζύμη σε 6 μερίδες. Κάντε τη ζύμη μπαλίτσες, καλύψτε τις με μία πετσέτα και αφήστε τις σε ένα ζεστό μέρος για 1-2 ώρες.
-
Ετοιμάστε τον χυμό τομάτας: βάλτε τις τομάτες στο μίξερ με φύλλα βασιλικού, αλάτι και ζάχαρη και ανακατέψτε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
-
Προετοιμάστε τα λαχανικά της Bonduelle (το μείγμα 3 λαχανικών, τον αρακά και τα λεπτά φασολάκια), σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στα πακέτα.
-
Απλώστε τα ζυμαράκια (κυκλικά ή ορθογώνια, αναλόγως το ταψί) σε 5-7mm πάχος, ρίξτε τη σως τομάτας και όλα τα λαχανικά προετοιμάσατε στον ατμό από πάνω και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 210-220°C για 10-15.