Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

Ανοιξιάτικη Πίτσα

Μια πίτσα φέρνει την άνοιξη στο τραπέζι σας!

Βήματα προετοιμασίας

  • Σε 500ml ζεστό νερό διαλύστε το αλάτι, τη ζάχαρη, τη μαγιά και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε τα όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν και βάλτε σταδιακά το αλεύρι, μέχρι να μην κολλάει πια. Χωρίστε τη ζύμη σε 6 μερίδες. Κάντε τη ζύμη μπαλίτσες, καλύψτε τις με μία πετσέτα και αφήστε τις σε ένα ζεστό μέρος για 1-2 ώρες.
  • Ετοιμάστε τον χυμό τομάτας: βάλτε τις τομάτες στο μίξερ με φύλλα βασιλικού, αλάτι και ζάχαρη και ανακατέψτε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Προετοιμάστε τα λαχανικά της Bonduelle (το μείγμα 3 λαχανικών, τον αρακά και τα λεπτά φασολάκια), σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στα πακέτα.
  • Απλώστε τα ζυμαράκια (κυκλικά ή ορθογώνια, αναλόγως το ταψί) σε 5-7mm πάχος, ρίξτε τη σως τομάτας και όλα τα λαχανικά προετοιμάσατε στον ατμό από πάνω και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 210-220°C για 10-15.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Ανοιξιάτικη Πίτσα
4 άτομα πάνω από 45' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • 300g Μείγμα 3 Λαχανικών στον ατμό (κουνουπίδι-καρότα-μπρόκολο) Bonduelle
  • 150g πράσινα φασολάκια έξτρα φίνα στον ατμό Bonduelle
  • 100g Αρακά έξτρα φίνο στον ατμό Bonduelle
  • 5g μαγιά
  • 1 κ. σ. αλάτι
  • 800g αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 50ml ελαιόλαδο
  • ½ κ. σ. ζάχαρη
  • 800g αλεσμένες τομάτες
  • 1 ματσάκι βασιλικό
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Σε 500ml ζεστό νερό διαλύστε το αλάτι, τη ζάχαρη, τη μαγιά και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε τα όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν και βάλτε σταδιακά το αλεύρι, μέχρι να μην κολλάει πια. Χωρίστε τη ζύμη σε 6 μερίδες. Κάντε τη ζύμη μπαλίτσες, καλύψτε τις με μία πετσέτα και αφήστε τις σε ένα ζεστό μέρος για 1-2 ώρες.

  • Βήμα 2

    Ετοιμάστε τον χυμό τομάτας: βάλτε τις τομάτες στο μίξερ με φύλλα βασιλικού, αλάτι και ζάχαρη και ανακατέψτε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

  • Βήμα 3

    Προετοιμάστε τα λαχανικά της Bonduelle (το μείγμα 3 λαχανικών, τον αρακά και τα λεπτά φασολάκια), σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στα πακέτα.

  • Βήμα 4

    Απλώστε τα ζυμαράκια (κυκλικά ή ορθογώνια, αναλόγως το ταψί) σε 5-7mm πάχος, ρίξτε τη σως τομάτας και όλα τα λαχανικά προετοιμάσατε στον ατμό από πάνω και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 210-220°C για 10-15.