Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Βασιλική σαλάτα λαχανικών με φιλέτο ψαριού και σάλτσα ταρτάρ

Βασιλική σαλάτα με μπρόκολο, καρότα κουνουπίδι και φιλέτο ψαριού. Μία απλή και πενανόστιμη συνταγή!

Βήματα προετοιμασίας

 • Βράσε το Μείγμα 3 λαχανικών: Κουνουπίδι – Καρότα – Μπρόκολο για 2.

 • Πλύνε και στέγνωσε τα φιλέτα ψαριού και μετά κόψε σε 2 μέρη κατά μήκος. Βάλε αλάτι, πιπέρι και λάδι και σταθεροποίησέ τα σε ρολά με μία οδοντογλυφίδα. Λάδωσε πάλι και τοποθέτησέ τα ρολά σε ένα ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 160˚C για 7 - 8. Αν τα ρολά είναι παχιά, το ψήσιμο μπορεί να διαρκέσει παραπάνω.

 • Βάλε στα λαχανικά αλάτι, πιπέρι και χυμό λεμονιού. Άσε με το κουτάλι σάλτσα ταρτάρ σε ένα πιάτο και τοποθέτησε τα ρολά πάνω της. Σέρβιρε με τα λαχανικά δίπλα στο ψάρι.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

Βασιλική σαλάτα λαχανικών με φιλέτο ψαριού και σάλτσα ταρτάρ
4 άτομα 30-45' Εύκολη
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
Βήματα προετοιμασίας
 • Βήμα 1

  Βράσε το Μείγμα 3 λαχανικών: Κουνουπίδι – Καρότα – Μπρόκολο για 2.

 • Βήμα 2

  Πλύνε και στέγνωσε τα φιλέτα ψαριού και μετά κόψε σε 2 μέρη κατά μήκος. Βάλε αλάτι, πιπέρι και λάδι και σταθεροποίησέ τα σε ρολά με μία οδοντογλυφίδα. Λάδωσε πάλι και τοποθέτησέ τα ρολά σε ένα ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 160˚C για 7 - 8. Αν τα ρολά είναι παχιά, το ψήσιμο μπορεί να διαρκέσει παραπάνω.

 • Βήμα 3

  Βάλε στα λαχανικά αλάτι, πιπέρι και χυμό λεμονιού. Άσε με το κουτάλι σάλτσα ταρτάρ σε ένα πιάτο και τοποθέτησε τα ρολά πάνω της. Σέρβιρε με τα λαχανικά δίπλα στο ψάρι.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description