Βήματα προετοιμασίας
-
Καθαρίστε και κόψτε το κρεμμύδι στα 4 και ψιλοκόψτε το. Κόψτε και πολτοποιήστε το σκόρδο. Ψιλοκόψτε τα κλωνάρια του μαϊντανού και του κόλιανδρου. Προσθέστε τα φύλλα τους στο σκόρδο και λιώστε τα μαζί. Φυλάξτε λίγη ποσότητα για το τέλος. Ανακατέψτε το μείγμα σκόρδου με αλάτι και πιπέρι σε ένα μίξερ, μέχρι να γίνει κρεμώδες.
-
Αλέστε τα καρύδια και βάλτε στην άκρη μερικά για το ντεκόρ.
-
Βάλτε τα φασόλια σε ένα σουρωτήρι μέσα σε ένα μπολ και αφήστε τα να στραγγίξουν. Βάλτε τη σως στην άκρη.
-
Βάλτε βούτυρο στο τηγάνι, προσθέστε το κρεμμύδι και τσιγαρίστε το για 2-3. Προσθέστε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και μαγειρέψτε για άλλα 3. Ανακατέψτε το μείγμα σκόρδου με το κρεμμύδι, βάλτε ξύδι και τα καρύδια και προσθέστε 2-3 κ.σ. σως από τα φασόλια.
-
Προσθέστε προσεκτικά τα φασόλια. Βάλτε λίγο μείγμα σκόρδου από πάνω. Αφήστε το για 20-30 και σερβίρετέ το, γαρνίροντάς το με καρύδια και ρόδι. Έτοιμο!