Βήματα προετοιμασίας
-
Ξεπαγώστε τον αρακά και βράστε τον σε αλατισμένο νερό για 3-5 μέχρι να μαλακώσει. Βάλτε τον ζωμό σε άλλο δοχείο. Βάλτε στον αρακά το σκόρδο και το θυμάρι, λιώστε τα στο μπλέντερ σε μέτρια ταχύτητα και προσθέστε αλάτι.
-
Χωριστά, ανακατέψτε την κρέμα με το αλεύρι, το τυρί και τα αυγά. Βάλτε τα δύο μείγματα μαζί και προσθέστε λίγο ζωμό αν χρειαστεί. Τηγανίστε τους κεφτέδες για 3-5 σε λάδι για τηγάνι και από τις δύο πλευρές.
-
Για τη σως, συνδυάστε μέλι με κρέμα βαλσάμικου και ρίξτε τη πάνω στους κεφτέδες μόλις τους σερβίρετε.