Βήματα προετοιμασίας
-
Αφήστε την έτοιμη ζύμη εκτός κατάψυξης μέχρι να ξεπαγώσει, για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί.
-
Ετοιμάστε τη γέμιση: Βράστε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε νερό και μόλις μαλακώσουν, ξεχωρίστε το κρέας από τα κόκαλα.
-
Τσιγαρίστε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια και τα λεπτά φασολάκια και προσθέστε τον άνηθο. Βάλτε μαζί με τα λαχανικά, το κοτόπουλο και τα καροτάκια.
-
Ετοιμάστε σως από τον ζωμό: βάλτε στο τηγάνι το αλεύρι με λίγο βούτυρο, προσθέστε 200ml ζωμό και κρέμα γάλακτος και αφήστε τα μέχρι να δέσουν. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Μοίραστε τη ζύμη σε 3 μέρη.
-
Βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί το 1/3 της ζύμης και από πάνω λίγη γέμιση. Συνεχίζετε, βάζοντας εναλλάξ γέμιση και ζύμη, κλείνοντας την πίτα σας με το τελευταίο 1/3 της ζύμης.