Βήματα προετοιμασίας
-
Κόψτε το μπέικον σε μικρά κομμάτια και τα κρεμμύδια σε δαχτυλίδια και τηγανίστε τα σε λίγο βούτυρο. Προσθέστε τον κιμά με λίγο μοσχοκάρυδο και αλάτι. Στη συνέχεια προσθέστε τη σάλτσα τομάτας και το σκόρδο.
-
Πάνω από το μείγμα, προσθέστε το καλαμπόκι με τσίλι της Bonduelle. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αναμείξτε με ένα ολόκληρο αυγό.
-
Ξεχωριστά, ετοιμάστε μια λωρίδα ζύμης με έναν πλάστη.
-
Σε ένα πυρίμαχο δοχείο, τοποθετήστε το περιεχόμενο, το τσένταρ και το ξύσμα από ένα μοσχολέμονο. Καλύψτε με τη ζύμη που είναι ελαφρά τσαλακωμένη στη μέση και στις άκρες. Με ένα πινέλο, προσθέστε ένα λεπτό στρώμα από sour cream, έτσι ώστε η ζύμη να μην στεγνώσει κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
-
Διακοσμήστε με μερικά πράσινα φύλλα φασκόμηλου και ψήστε στους 180 ° C για 20.