Βήματα προετοιμασίας
-
Αποψύχουμε, στραγγίζουμε το σπανάκι και το ψιλοκόβουμε
-
Λιώνουμε το βούτυρο σε τηγανάκι και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακτεύοντας συνεχώς
-
Σταδιακά προσθέτουμε το γάλα στο τηγάνι, αποφεύγοντας να σχηματιστούν σβώλοι. Μόλις βράσει, αποσύρουμε από την εστία.
-
Προσθέτουμε το σπανάκι, την τριμμένη παρμεζάνα και τον άνηθο και αλατοπιπερώνουμε
-
Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και προσθέτουμε τους κρόκους στο μίγμα του σπανακιού, ανακατεύοντας συνεχώς. Χτυπάμε τα ασπράδια με μια πρέζα αλάτι και τα προσθέτουμε στο μίγμα.
-
Βουτυρώνουμε τα φορμάκια και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα τριμμένη.Ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C για μισή ώρα μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.