Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

ΛΑΧΑΝΙSTAS Φρέσκια σαλάτα με καλαμπόκι

Η καλοκαιρινή περίοδος συνδέεται πάντα με φρέσκα λαχανικά που προσφέρουν ενέργεια. Η σαλάτα με καλαμπόκι, που προτείνουμε, θα σας προσφέρει την πρόσληψη φυτικών ινών και βιταμινών, απαραίτητων τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Βήματα προετοιμασίας

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το καλαμπόκι, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

  • Ετοιμάζουμε το dressing, και βάζουμε το χυμό από το μισό λάιμ, μια κουταλιά της σούπας μέλι και λίγο ελαιόλαδο. Ομογενοποιούμε τα πάντα και το dressing μπαίνει πάνω από τα λαχανικά. Ανακατεύουμε τα πάντα και η σαλάτα είναι έτοιμη για ένα επιτυχημένο πικνίκ!

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Φρέσκια σαλάτα με καλαμπόκι
2 άτομα 15-30' Εύκολη
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Σε ένα μπολ βάζουμε το καλαμπόκι, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

  • Βήμα 2

    Ετοιμάζουμε το dressing, και βάζουμε το χυμό από το μισό λάιμ, μια κουταλιά της σούπας μέλι και λίγο ελαιόλαδο. Ομογενοποιούμε τα πάντα και το dressing μπαίνει πάνω από τα λαχανικά. Ανακατεύουμε τα πάντα και η σαλάτα είναι έτοιμη για ένα επιτυχημένο πικνίκ!

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description