Βήματα προετοιμασίας
-
Σε ένα τηγάνι με λάδι, σοτάρουμε το ισπανικό μείγμα με ρύζι προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
-
Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε λωρίδες, το αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη γλυκιά πάπρικα και την καυτερή σάλτσα και το μαγειρεύουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε τις πιπεριές σε φέτες, τα κομματάκια chorizo , τη ρίγανη και τον κόλιανδρο.
-
Σε ένα πιάτο βάζουμε μια στρώση από το ισπανικό μείγμα με ρύζι και προσθέτουμε το κοτόπουλο, τις πιπεριές και το chorizo που έχουμε ετοιμάσει προηγουμένως στο τηγάνι.