Γεια σας! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, την ανάλυση της περιήγησης στον ιστότοπο, για σκοπούς Marketing και διαφήμισης και για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη βέλτιστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι

ΛΑΧΑΝΙSTAS Kαλοκαιρινά ζυμαρικά με γαρίδες και σπανάκι

Μια θάλασσα γεύσεων & αρωμάτων!

Βήματα προετοιμασίας

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σουρώστε τα.

  • Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο το σκόρδο και έπειτα προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες, το τσίλι και τις γαρίδες. Ανακατεύουμε ελαφρά και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε το χυμό λάιμ και σβήνουμε με κρασί. Μόλις εξατμισθεί ρίχνουμε το σπανάκι.

  • Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στο βαθύ τηγάνι, μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά, και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, τα τοματίνια, το σχοινόπρασο και την τριμμένη παρμεζάνα.

Συνταγές που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΧΑΝΙSTAS Kαλοκαιρινά ζυμαρικά με γαρίδες και σπανάκι
2 άτομα 30-45' Μέτρια Δυσκολία
ΣΥΣΤΑΤΙΚA
  • <p><a href=https://bonduelle.gr/proion/phylla-spanaki target=_blank rel=noopener>100 g &kappa;&alpha;&tau;&epsilon;&psi;&upsilon;&gamma;&mu;έ&nu;&omicron; &sigma;&pi;&alpha;&nu;ά&kappa;&iota; &phi;ύ&lambda;&lambda;&omicron;-&phi;ύ&lambda;&lambda;&omicron; Bonduelle</a></p>
  • <p>200 g &zeta;&upsilon;&mu;&alpha;&rho;&iota;&kappa;ά (fusilli, penne)</p>
  • <p>150 g &gamma;&alpha;&rho;ί&delta;&epsilon;&sigmaf;</p>
  • <p>1 &kappa;ί&tau;&rho;&iota;&nu;&eta; &pi;&iota;&pi;&epsilon;&rho;&iota;ά &psi;&iota;&lambda;&omicron;&kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&eta;</p>
  • <p>1 &pi;&iota;&pi;&epsilon;&rho;&iota;ά &tau;&sigma;ί&lambda;&iota;</p>
  • <p>5 &tau;&omicron;&mu;&alpha;&tau;ί&nu;&iota;&alpha;</p>
  • <p>&Chi;&upsilon;&mu;ό &alpha;&pi;ό 1/2 &lambda;ά&iota;&mu;</p>
  • <p>100 g &pi;&alpha;&rho;&mu;&epsilon;&zeta;ά&nu;&alpha; &tau;&rho;&iota;&mu;&mu;έ&nu;&eta;</p>
  • <p>1 &sigma;&kappa;&epsilon;&lambda;ί&delta;&alpha; &sigma;&kappa;ό&rho;&delta;&omicron;</p>
  • <p>50 ml &lambda;&epsilon;&upsilon;&kappa;ό &kappa;&rho;&alpha;&sigma;ί</p>
  • <p>50 ml &zeta;&omega;&mu;ό&sigmaf; &lambda;&alpha;&chi;&alpha;&nu;&iota;&kappa;ώ&nu;</p>
  • <p>30 g &beta;&omicron;ύ&tau;&upsilon;&rho;&omicron; &kappa;&alpha;&iota; &lambda;ί&gamma;&omicron; &alpha;&kappa;ό&mu;&eta; &gamma;&iota;&alpha; &tau;&omicron; &alpha;&rho;&chi;&iota;&kappa;ό &sigma;&omicron;&tau;ά&rho;&iota;&sigma;&mu;&alpha;</p>
  • <p>&Mu;&iota;&alpha; &chi;&omicron;ύ&phi;&tau;&alpha; &sigma;&chi;&omicron;&iota;&nu;ό&pi;&rho;&alpha;&sigma;&omicron; &psi;&iota;&lambda;&omicron;&kappa;&omicron;&mu;&mu;έ&nu;&omicron;</p>
  • <p>&theta;&upsilon;&mu;ά&rho;&iota;</p>
  • <p>&alpha;&lambda;ά&tau;&iota;</p>
  • <p>&Pi;&iota;&pi;έ&rho;&iota;</p>
Βήματα προετοιμασίας
  • Βήμα 1

    Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σουρώστε τα.

  • Βήμα 2

    Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο το σκόρδο και έπειτα προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες, το τσίλι και τις γαρίδες. Ανακατεύουμε ελαφρά και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε το χυμό λάιμ και σβήνουμε με κρασί. Μόλις εξατμισθεί ρίχνουμε το σπανάκι.

  • Βήμα 3

    Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στο βαθύ τηγάνι, μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά, και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, τα τοματίνια, το σχοινόπρασο και την τριμμένη παρμεζάνα.