Βήματα προετοιμασίας
-
Κόβουμε τη μπαγκέτα σε 8- 10 φέτες , τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο στους 200°C για 4-5 λεπτά. Αφού ροδίσουν, τις αλείφουμε με σκόρδο για περισσότερο άρωμα.
-
Ετοιμάζουμε τα υλικά για το μίγμα: ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το βασιλικό, στραγγίζουμε τον τόνο και την κονσέρβα Texas Mix και ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ με λίγο ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
-
Απλώνουμε το μίγμα επάνω στις φετούλες ψωμιού και διακοσμούμε με λίγο καυτερό πιπέρι.