Βήματα προετοιμασίας
-
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό,ρίχνουμε το μείγμα πράσινων λαχανικών Bonduelle και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
-
Αλατοπιπερώνουμε το στήθος κοτόπουλο, προσθέτουμε τη γλυκιά πάπρικα και μαγειρεύουμε σε τηγάνι για 15 περίπου λεπτά μέχρι να ροδίσει.
-
Εν τω μεταξύ, στραγγίζουμε το νερό από την κατσαρόλα με τα βρασμένα λαχανικά , προσθέτουμε το βούτυρο και πολτοποιούμε τα πάντα με ένα μπλέντερ. Αφαιρούμε το κοτόπουλο από το τηγάνι, το κόβουμε σε μερίδες και το σερβίρουμε δίπλα στον πουρέ.